Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
7
Vélemények
6
Képek
6
Videók
 
HitGirl   2019. 10. 09.

legújabb vélemény

Abszolút az egyszer nézhető filmek sorába tartozik, de nem kényszeredetten néztem, s nem is úgy, mint aki alig várja a film végét. kellemes kis film, habár valóban vannak üres jelenetei.

 
erare   2016. 07. 24.

A történet alapján ígéretesnek tűnt a film, de megnézve kicsit csalódtam. Sokkal többet ki lehetett volna hozni a sztoriból. Ez van, amikor nem a megfelelő kéz mozgatja a színészeket, akik egyébként teljesen rendben játszottak. Voltak vakfoltok, melyeket bizony ki lehetett volna jobban is tölteni.


 
deneslau   2016. 05. 10.

Nem tudom igazából hova tenni a filmet, vannak szép és hiteles jeleneti, néha pedig naiv és hiteltelenné válik. a befejezés tetszett. Vannak benne hiányosságok, üresjáratok és felesleges jelenetek, sablonos részek. egyszer nézhető.

 
Trk_Virag   2018. 07. 25.

Talán nem a legmélyebb tartalmú film a témában, de nekem kifejezetten tetszett. Egyszerű, mégis szép. A történet is teljesen rendben van. Na és a zenék! Plussz pont jár érte. Nem gondoltam, hogy ilyen témában is működhet. Az utolsó táncjelenetre pedig csak egy asztával reagálhatok. Igazán hatásos volt.

 
piZZola   2016. 04. 23.

Nekem borzasztóan unalmas volt ez a film. Lapos volt a sztori is és a fősze1replők játéka is.

 
UmpaLumpa   2016. 01. 30.

Nekem kifejezetten tetszett a film, szerintem remekül átjöttek a jellemfejlődés egyes szakaszai, melyeken a főhős átmegy. A szerelmi szál viszont nem hiányzott, nem kellett volna.

 
Mirci   2015. 09. 20.

Nem is tudom, hova tegyem ezt a filmet. Valami másra számítottam, valami mélyebbre és tartalmasabbra. Nem hiszem, hogy ezekkel a színészekkel és stábbal ez megvalósítható lett volna, de egy próbát megérdemelne egy profi rendezőtől...

Lucas Till
Jae Head
Lucas Till
Laura Dern
Kherington Payne
Josh Duhamel
Lucas Till
Kherington Payne
Lucas Till
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.