Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
NA

Bébibumm

(Telle mère, telle fille)
 
Durran  2017. 03. 30.

Már Cameron Diaz Rossz tanár című filmjében is irritálónak tartottam az ilyen nőt. Persze nekem az egész film valahogy nem tetszett, sosem jött be az ilyen humor. Bár egyszer meg lehet nézni, ha másért nem is, de Lambert Wilson szereplése miatt igen.

 
adam  2017. 04. 30.

Juliette Binocha elképesztően jól hozta ezt az anya karakterét, talán épp ezért is tudtam annyira utálni. Meg nem tudom mondani viszont, hogy hol hasalt el az egész film. Na, nem mintha ne tudnék ilyen élethelyzetet elképzelni, számomra mégis túlságosan elrugaszkodott ötlet volt. Azt viszont belátom, hogy a színészek jól hozták a formájukat, és ettől egy egészen korrekt film kerekedett ki.

Camille Cottin
Michaël Dichter
Lambert Wilson
Camille Cottin
Lambert Wilson
Camille Cottin
Juliette Binoche
Camille Cottin
Juliette Binoche
Jean-Luc Bideau
Juliette Binoche
Camille Cottin
Camille Cottin
Lambert Wilson
Camille Cottin
Michaël Dichter
Camille Cottin
Juliette Binoche
Juliette Binoche
Lambert Wilson
Filmsomnia.hu - Bébibumm
Anya és lánya egyéni és együttes személyiségfejlődését láthatjuk poénokkal tarkítva. Egy igazi csajos mozi, amire érdemes beülni az anyukánkkal. 70/100
VOX.hu - Bébibumm
A lánya nyakán élő Juliette Binoche Metallica-pólóban borozgat a kanapén, amikor megtudja, hogy nagymama lesz. Aztán ő is teherbe esik. Binoche-sal nehezen lehet veszíteni, de a film készítői azért megpróbálták. 45/100
 

Noemie Saglio rendező elmondta, hogy Avril apjának szerepére egy a Hugh Grant karakterét idéző színészt szeretett volna, aki humoros, vonzó, elegáns és remek színészi kvalitásai vannak. Így esett a választása Lambert Wilsonra.

(hp)
 

A filmet egy valós történet inspirálta, melyről Noémie Saglio rendező egy véletlen folytán szerzett tudomást. Ő és a forgatókönyvíró, Agathe Pastorino utánajártak a dolognak, és meglepődve ismerték fel, hogy egyáltalán nem ritka, hogy egy anya és a lánya egyszerre esik teherbe. Úgy találták, hogy a leggyakrabban az Egyesült Királyságban fordulnak elő hasonló esetek.

(hp)
 

A Bébibumm forgatása 2016. június 13. és augusztus 5. között zajlott.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.