27% 36 szavazat
A szörny

A szörny

The Lake
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
29
Szereplők (29)
16
Képek (16)
4
Videók (4)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Egy gyerek egy furcsa tojással tér haza, de ekkor még tudja, hogy az egy szörnytől származik, amely a Mekong folyóban lakozik, és amely hamarosan felbukkan a városban, és órási pusztítást végez.

Rövidesen kínai tudósok érkeznek, akiknek csupán egyetlen céljuk van, hogy minden áron elfoghassák a… Több


Forgatókönyvíró: Lee Thongkham
Ország: Ausztrália, Thaiföld
Premier (HU): 2023.04.20. | Telekom TVGO (2023.07.20.)
Forgalmazó: ADS Service

Hol nézheted

KULCSSZAVAK

 
2023.05.01 fankbringa

legújabb vélemény a nap véleménye

Esős üldözés

A hangulatomnak megfelelő filmet választottam, ami pocsék volt. Utólag derült ki, hogy mennyire ráéreztem a tökéletes filmre. Több, mint egy órányi lélekgyötrő rémálom. Kezdjük az elején. A nyitó jelenetben egyből egy borzalmasan szinkronizált párbes... Teljes kritika

1
 
2023.04.20 erahurka Nézhetetlen

Lemaradt a cím végéről, hogy [?]

Néha elgondolkodom, hogy ha az 5/10 elég gyenge és a 4/10 már tényleg rossz filmet jelent nálam, akkor minek a 10-es skála, és akkor jön egy olyan mozi, mint A szörny, és még a minimális pontszám sem fejezi ki kellőképp a minőségbeli különbséget, akár a Morbiushoz képest. Mondjuk ezentúl nem kell gondolkodnom, ha kérdik, mi volt a legrosszabb film, amit moziban láttam, mert egyértelműen ez. Mondanám, hogy legalább ingyen volt a jegy, de sovány vígasz, amikor cérnaszálak választanak el a túlnyújtott, didaktikus és ostoba epilógus alatt, hogy fel ne ordítsak: legyen már vége! Az alacsony költségvetést leplezendő folyamatos káosz jellemzi az akciójeleneteket, alig látni valamit abból, ami történik, a kis lény mondjuk még hagyján, de a nagy tényleg nem csinál semmit, minden képernyőn kívül történik, amit meg mutatnak, azt a korábban említettek miatt végül mégsem látjuk. A karakterek egytől egyig idegesítőek, bár legalább lehet nevetni néhány dialóguson („– Nem lesz elég a busz! – Akkor oldja meg hogy felférjenek az emberek!” Mi vaaan???), de olyan lapos, olyan zavaros, olyan bután vágott, hogy képtelenség élvezetes trashként tekinteni rá. Fel nem fogom, hogy kerül ez az egy éves film most a mozikba. IMDb-n ott van, hogy rossz (bár erősen túl van értékelve, a maga jelenlegi 3,8 pontjával), akit valamiért érdekelt, régen meg tudta nézni, tényleg nincs jobb, amit keletről be lehetne hozni?

2
 
2023.04.23 Pina Nézhetetlen

Borzalom

Inkább lógatnám csalánba a herém, mint hogy még egyszer megnézzem.

1
 
2023.04.22 Haj

Olcsó thai Godzilla. Furcsa lezárássall és Jurassic Park szintű hangeffektekkel. De szerintem annyira gagyik az alakítások, hogy szinte már fájdalmas volt nézni. Szerintem simán kihagyható.

0
 
2023.04.21 panhnedy

Egy Kaiju-film, amely 30 évet, ha nem többet, megkésett, most megpróbál egy sötétebb alternatívája lenni a Gappának, keresztet vetve az arcára. Egy fantáziátlan semmiség a legsztereotipikusabb műfaji kellékekből, amit nem is sikerül különösebben vonz... Több

0

A film összbevétele 199 284 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 3 632 865 forintot termelt. A hazai mozik összesen 1 708 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

#1