Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
80%

Társadalmi dilemma (2020)

The Social Dilemma
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
3
Képek
2
Videók
 
rainman   2020. 10. 20.

legújabb vélemény

1

Hatásvadász, de talán pont ezért hatásos dokumentumfilm született a közösségi média veszélyeiről. A filmben elhangzottakkal nagyjából mindenki tisztában van (kellene lennie), de azért jó volt így zanzásítva látni, mennyire rátelepszik az életünkre a ... több»

 
elekm90   2020. 09. 28.

0

Jól összerakott dokumentumfilm fontos üzenettel a social media-val kapcsolatban, melyet hiteles, korábban ebben dolgozó emberek tolmácsolnak. A mai közösségi őrületben érdemes megnézni, bár számomra néhol elég messzemenő következtetéseket von le (még... több»


 
totykos   2020. 07. 07.

0

Nagyon komoly témát boncolgat a film, és valóban valós veszélyekre hívja fel a figyelmet. Az utóbbi időkben bőven volt lehetőségünk látni a közösségi médiában rejlő veszélyeket, de ez a film minden korábbinál pontosabb képet ad. Nagyon ajánlott a megkteintése mindenkinek!

 
Mastema81   2020. 06. 23.

0

Nem sok pozitív kilátással kecsegtetnek a közösségi oldalak a film szerint, bár az alkotóik nagyon hisznek az érett társadalmakban, csakhogy sajnos nem itt tartunk. Maga a film egyébként megvilágító erejű, érdemes rászánni az időt.

Galéria (3)

Videók (2)

 
A közösségi oldalak és az internetes szolgáltatások rendkívül rövid idő alatt váltak az életünkre példátlanul nagy hatással bíró tényezőkké. Azonban ami kezdetben a határtalan lehetőségek és a konnektivizmus (vagyis a hálózatalapú tanulás) hurráoptimista ígéretével kecsegtetett, abból hamar az egészségünket, életvitelünket és társadalmi berendezkedésünket fenyegető képződmény lett. több»