Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Marina Abramovic - A távolság, ami összeköt (2016)

The Space in Between: Marina Abramovic and Brazil
Filmadatlap
 
22
Szereplők
4
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Galéria (11)

Videók (1)

 
SimBal   2017. 02. 23.

legújabb vélemény

0

Nem volt rossz film, de sokkal kevesebb, mint ami lehetett volna. Volt 3-4 helyzet, ami közelített egy igazi kalauzolás felé, de más részek, a film nagyobb része szinte közhelyekben-beszélgetésekből állt. Ha nincs várakozásom, talán azt mondanám, hog... több»

 
KATE   2017. 02. 04.

0

Nekem vegyesek az érzéseim a filmmel kapcsolatban. Az egész film Marina Abramovicról szól, és nem pedig maga az útról, és azokról az emberekről, akikkel találkozott. Szerintem az utóbbinak nagyobb hangsúlyt kellett volna kapnia. Még így is sok elgondolkoztató kérdést vett fel a film, amiken még hetekig merengeni fogok.

 
lollipopp   2017. 02. 03.

0

Nagyon mély, és elgondolkoztató film! Nagy hatással volt rám, mondhatni maga a film is egy performance Marina Abramovic- tól. A művésznő produkcióival eddig is mindig hatalmas port kapart, és ez most sem változott meg, csupán egy higgadtabb, tisztább módon. Mindenkinek ajánlani tudom, aki szeretne elszakadni a hétköznapokból.

 
totykos   2017. 02. 02.

0

Nekem tetszett! Az egyetlen hibája, hogy túl rövid, sok dologba nem megy bele kellően, több információt is igényeltem volna. Ez a film maga egy performance, ami kellően szokatlan és újszerű, úgy mint Marina Abramovic minden más produkciója. Mindenkinek ajánlani tudom, még azoknak is akik óckodnak a modern művészetektől.

 
Lady Gaga nagy favoritja, a világhírű szerb performanszsztár Brazília extravagáns gyógyítóival ismerkedik – dokumentumfilmjét tényleg felkavaró végignézni, de nem feltétlenül azért, mert olyan jól sikerült volna. 45/100 több»