Pókok

Vermines

2025.08.09 Dániel404158

Nem az, aminek látszik

Ez egy gettó prolifilm igazából. Mindenki utál mindenkit. Amúgy volt benne potenciál, de így csak egy igényesebb Maunika show pókokkal.

2024.09.04 kabel

Nyolc láb

Valszleg, ez a sok pókos jelenet nagyon megbotránkoztató lehet a pókiszonyosoknak, nekik nem ajánlom a filmet. Nekem többnyire csak altató volt ugyanazt a képsort látni egyfolytában. Szereplőink sikítva, ordítva menekülnek a pókoktól, miközben egymás szavába vágva futnak fel-alá. Nem tudom, a film erénye-e, hogy megpróbált a karakterekre fókuszálni a történet elején, mert az igazat megvallva nem annyira érdekelt egyik sem. Egy biztos, a pókos jelenetek nagyon rendben voltak, nem fogyott el a pénz félúton. A gond az, hogy a harmadik pókkal teli szoba után már nincs hova emelni a tétet.

2024.05.01 Eastern79

Pókiszony

Nálam jobban valószínűleg senki sem parázik nyolclábú barátainktól, azonban ez a film a technikai megoldásokon kívül nem nagyon tud felmutatni semmit. Az igaz, hogy egy horrorhoz képest dicséretesen sokat foglalkozik a karakterek kibontásával, de mivel egy állatos horrorfilmről beszélünk, talán ez pont a történet rovására megy, mert a pókokról meg szinte semmit sem tudunk meg. Néha kifejezetten idegesítő, amikor több karakter van egyszerre egy jelenetben, és úgy visítoznak, ordítoznak, hogy az a dialógusok érthetőségének a rovására megy. Vannak kifejezetten ijesztő és gusztustalan jelenetek, de összességében nagyobb a füstje, mint a lángja.

2024.04.28 HE7EDIK

Van benne néhány ötletes rendezői megoldás, és a hangulata is elég nyomasztó, de nem hagy túl mély nyomot az emberben. Ezek a pókos mozik sajnos nem tudnak többek lenni ennél.

2024.04.28 Jocpappa

10/4

Lenyűgöző, hogy 2023-ban is jelennek meg gyilkos állatokról szóló filmek. Múltkor összeszámoltam, eddig 14 darab különböző állatos trash filmet néztünk maratonokon, és még mindig nem engedik el ezt a témát. A film azon kívül, hogy egy ezredik noname mérgespókos film, ótvar unalmas, kispórolt, felesleges, érdektelen.

2024.03.27 Lóri Ádámcsik

Arachnophobia 2024

A film első fele nagyon jó. Izgalmas, pörög, leköti a figyelmet, és a székbe szegezi a nézőt! A második fele viszont pont az ellenkezője. Lapos, unalmas és vontatott. A végét pedig jobban összerakhatták volna. Akkor 4* járna neki! A pókos, kirajzós jelenetek nagy parázósra sikerültek, azért jár a piros pont!

2024.06.28 Török389133

Aki nem szereti a pókokat, annak elég durva élmény lesz, mert nagyon jól meg vannak csinálva a pókok és a pókos jelenetek. Vannak gyenge pontjai a filmnek, de nagyon látványos és feszült részei is, úgyhogy mindenképp érdemes megnézni.

2024.05.18 kaloz44

Jól indult, de a vége nagyon gáz lett, nem is értem, elfogyott az ötlet, vagy mi? Ráadásul azok a sikítozások a filmben, te jó ég, pedig jó lehetett volna, kár.

2024.04.28 Strausz Odett

Uhhh

Érdekes, kicsit sablonosnak tűnhet, ám mégis van mondanivalója, nem „csak” egy pókokkal teli horror. Kissé brutál, de szerintem jó volt. 8/10.

2024.05.07 Slapsgiving

Erős kezdés után erős visszaesés... Egész jól indult a film, majd a közepétől beállt a káosz. Eszetlen ordibálás/visítozás. A párbeszédek borzalmasak, logika nulla. Viszont a pókok/pókos jelenetek nagyon jól néznek ki, az az egyetlen pozitívum.

2024.03.29 Maki

Uh, hát szerintem ennek a filmnek enyhén szólva is nagyobb a füstje, mint a lángja. Nem mintha, nem lett volna itt-ott igazán félelmetes, de a várt hatás nálam egyszerűen elmaradt.

2024.03.28 Janó

Nem tudom cifrázni, nálam ez a film egy erős közepes, amit egyszer megnéztem, és nem gondolom, hogy valaha még késztetést fogok érezni rá, hogy újra bevállaljam. Alapjában véve jó a hangulata, de a sztori...hihetetlenül sablonos.