Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
68%

Régi hagyományok (2020)

The Old Ways
Filmadatlap
 
14
Szereplők
4
Vélemények
4
Képek
1
Videók

Galéria (4)

Michelle Jubilee Gonzalez
Michelle Jubilee Gonzalez
Julia Vera
Michelle Jubilee Gonzalez

Videók (1)

 
Kóborló   2021. 09. 22.

legújabb vélemény

2
Démonűzés boszorkányokkal

Valahogy az utóbbi időben sokkal inkább fanyalodom (persze ezt csak átvitt értelemben írom, hisz imádom a régebbi horrorfilmes felhozatalt) olyan horrorfilmekre, amelyek az elmúlt 20-30 évvel (vagy még régebb) ezelőtt készültek, merthogy be kell vall... teljes kritika»

 
Eastern79   2021. 08. 26.

2
Minőségi borzongás

A horrorfilmek egyik kedvenc témája a démoni megszállottság, ezek közül messze kiemelkedik ez a produkció. Cristina (Michelle Jubilee Gonzalez) kálváriája egyúttal életének jelentős fordulópontja is. A megszállottság "tüneteit" próbálja úgy bemutatni a film, ahogyan az a térség kultúrájában mind a mai napig jelen van (rengeteg olyan YouTube videót találni, ahol a gyógyítók irreális méretű hajcsomókat öklendeztetnek fel a "pácienssel"), minimális misztikummal vegyítve. A színészek teljesítménye kiváló, a film ritmusa nemkülönben; annak ellenére, hogy gyakorlatilag egyetlen épületre korlátozódik a cselekmény, lendületes és eredeti történetvezetés jellemzi ezt a különös utazást. Remek zenei aláfestés teszi teljessé az élményt, ami a minimális gore ellenére jó néhány feszült percet tartogat.

 
paji   2021. 08. 27.

2

Zseniális darab, nem az tipikus horror, amire számítasz, de nézd, nem fogod megbánni!

1
 
Nokipisti   2021. 08. 28.

0

Szánalmas kis film, ostoba klisékre épült horror vidám dalbetétekkel.

 

A filmet először a 2020 októberében megrendezett Sitgesi Filmfesztiválon (spanyol filmfesztivál) mutatták be.

(Kóborló )
 
Nagy árat kell majd fizetnünk érte és biztos vagyok abban, hogy meg is érdemeljük majd azt, ami akkor várni fog majd ránk. Ott, annak az útnak a végén, amire talán sosem szabadott volna rálépnünk… több»