Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
67%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
45
Képek
4
Videók
 
Rajkó   2020. 11. 09.

legújabb vélemény

0

Nem mondanám egy nagy eresztésnek, de ha úgy vesszük, hogy hány horror jött ki idén, akkor nem olyan veszélyes. Maradjunk annyiban, hogy a nagy egészhez viszonyítva ez egy közepes, de olyan, amit azért viszonylag jó szívvel lehet ajánlani a műfaj ranognóinak.

 
Kóborló   2020. 06. 06.

a nap véleménye

1
Egy indie horrorfilm, ami akár emlékezetesebb is lehetett volna, ha kicsit bátrabb lett volna

Kimondottan kedvelem azon horrorfilmeket, ahol a gonosz megtestesülését boszorkányok képezik. Így tehát a 2019-ben bemutatott The Wretched egyfajta hendikeppel indult a megtekintése előtt. A film a számomra nagyra tartott IFC Midnight független filme... teljes kritika»


 
Gwen_mot   2020. 11. 03.

0

Na az ilyen borzongató filmek miatt szerettem meg a horrorokat még annak idején. Elég parás film, úgyhogy készülj fel, gyengébb idegzetű partner esetén rajtad is lesznek karmolásnyomok.

Galéria (45)

Videók (4)

A film összbevétele 3 824 943 dollár volt (imdb.com).

 

Brett Pierce és Drew T. Pierce, valamint a zeneszerző, Devin Burrows második közös filmje a 2011-es Deadheads után.

(hp )
 

A film zenéjét a rendező testvérpár, Brett Pierce és Drew T. Pierce gyerekkori jóbarátja, Devin Burrows szerezte.

(hp )
 

A film forgatása a rendezők, Brett Pierce és Drew T. Pierce otthonainak közelében, Omenában és Northportban zajlott, Michigan államban.

(hp )
 

Bár nem lett kasszasiker, a koronavírus-járvány miatt hat hétig vezette a bevételi toplistát az Egyesült Államokban. Erre legutóbb 2009-ben az Avatar volt képes.

(hp )
 

A filmet pozitívan fogadták a kritikusok. A horror jelenleg 75 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

(hp )
 

Mivel a film kimondottan sikeres volt a streaming szolgáltatóknál, Amerikában közel 50 autósmoziban bemutatásra is került.

(Kóborló )
 

A film 2020. május 1-én vált elérhetővé digitális formában.

(Kóborló )
 

A filmet a 2019-es kanadai Fantasia Filmfesztiválon mutatták be először.

(Kóborló )
 
Habár az idei esztendő nem hemzseg a felejthetetlen horrorfilmes momentumoktól, de a The Wretched néhány pillanata sikeresen rám hozta a frászt, ennél többet pedig nem is kívánhat egy magamfajta régivágású horror-rajongó. Erősen ajánlott látnivaló. több»