Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
61%

A romok (2008)

The Ruins
Filmadatlap
 
29
Szereplők
7
Vélemények
34
Képek
1
Videók

Galéria (34)

Jonathan Tucker
Darius Khondji
Laura Ramsey
Laura Ramsey
Shawn Ashmore
Jonathan Tucker
Jena Malone
Shawn Ashmore

Videók (1)

 
Kóborló   2023. 02. 07.

legújabb vélemény

2
Veszélyes indák

Valamikor úgy a magyarországi dvd megjelenés körül láttam első alkalommal a Carter Smith rendezésében készült A romok című filmet, és ha a tíz körmömet nem is rágtam le izgalmamban tőle, de egy korrekt alkotásnak éreztem. Most a napokban valahol olv... teljes kritika»

 
kevelin   2019. 06. 03.

0

alapvetoen nem szeretem az ilyen termeszetfelettinek sem mondhato filmeket. olyan se fule se farka, de valahogy ez a romos dolog ez nagyon bejott. tetszettek a megvalositasok maga az egezs dolog h egy ilyen romos hely az emberek ellen fordult. birtam :D

 
Di Canio   2019. 12. 29.

0

Nem volt rossz, nem az a kaszabolós horror így nem volt unalmas sem.

 
moov18   2016. 02. 22.

0

Egyszer élvezhető. Feszült, pörgős a maga nemében. Voltak is benne izgalmasabb jelenetek. A rendezésen látható, hogy törekszik a hatáskeltésre. Bár, én még mindig jobbra számítottam volna. Számomra nem több mint egy középvonalbeli átlaghorror. Hiányz... több»

 
ElfRider   2015. 06. 24.

0

Szerintem ez egy gyenge horror lett. Érdekes, hogy több pontot kap, mint pl. a Hill have eyes. Ami fényévekkel jobb. Nekem látványvilágban és történetileg is gyenge minőség. Súrolja az alig nézhető kategóriát.

 
pindurcat   2015. 06. 13.

0

Egyszer nézhető kategória, átlagos horror sztori. Kicsit bugyuta néhány jelenet, és túlontúl sablonos. A történetben túl sok mélységet ne keressünk, a színészek átlagosak.

 
lajut   2016. 01. 18.

0

Én sok filmet láttam már és nekem pl tetszett.De ez ízlések és pofonok mindenkinek más film tetszhet szerencsére :) Érdekes volt maga a téma is és hogy nem engedték le őket majd a végén egy fricska szerintem a megmentők is porul járnak de ezt már egy másik történet lenne... :)

A film összbevétele 22 728 043 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatást 2007 márciusa és áprilisa közt vezényelték le.

(Kóborló )
 

Scott B. Smith írta a film alapjául szolgáló novellát, aminek a megfilmesítési jogait Carter Smith még az írás megjelenése előtt megvette tőle.

(Kóborló )
 

Ben Stiller csak azért vállalta el a film ügyvezető produceri munkálatait, mert jó barátja volt Scott B. Smithnek, a forgatókönyvírónak.

(Kóborló )
 

A filmbéli Stacyt alakító Laura Ramsey színésznő,még a forgatás megkezdése előtt több pszichiátriai doktorral is beszélt, hogy megértse azokat a betegeket, akik különféle hangokat hallanak az elméjükben.

(Kóborló )
 

Scott B. Smith, akinek a novellája alapján készült a film, egy interjúban elárulta, hogy a történetben szereplő növényt egy szőlőfajta inspirálta.

(Kóborló )