64 A hívatlan  (2019)

Halálos iramban 9, Scooby, Fekete Özvegy, Artemis Fowl, Spirál és még hosszasan sorolhatnák azokat a filmeket, amelyeknek idén tavasszal kellett volna a mozika érkezniük.

Bár néhány megjelenést a nagyobb stúdiók online elérhetővé tettek, és a streaming szolgáltatók műsorkínálata is jócskán bővült az utóbbi hónapokban, sokak számára valószínűleg semmi sem pótolja azt az élményt, amit egy mozipremier nyújt.

A sors azonban olykor különös jelenségeket produkál, hiszen azt gondolhatnánk, hogy az online megjelenések terén csakis a nagyobb volumenű filmek tarolnak a filmrajongók körében, ezzel ellentétben viszont az Egyesült Államok sikerlistáját egy meglehetősen alacsony költségvetésű horrofilm vezeti.

A Box Office Mojo jelentése alapján ugyanis a The Wretched már közvetlenül a megjelenése óta sikerfilmnek számít az online elérhető tartalmak között, ez a siker pedig magukat a készítőket is meglepte. Brett Pierce a testvérével vágott bele a film munkálataiba. A rendező saját vallomása szerint ekkora sikerre egyáltalán nem számítottak.

“Ha független alkotóként készítesz filmet, örülsz, ha levetítik egy-két moziban, talán jó, ha tíz ember megnézi majd. Megnézik talán többen, ha online elérhetővé válik. De az elmúlt hetekben egyre többen látták, ekkora sikerben pedig álmodni se mertünk” - nyilatkozta Pierce.