Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
73
Filmadatlap
 
19
Szereplők
9
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Stigmata
 
Timcsi   2019. 03. 20.

legújabb vélemény

Valahogy nem tudott lekötni a története, kicsit idegesített a nő visítozása.

 
indingo   2017. 10. 03.

Ez egy rossz film. Amikor a nő átéli a sérüléseket az übergagyi a filmben, nincs rá szebb szó. A szerelmi szál meg abszolút oda nem illő volt, teljesen hatásvadász volt.


 
Szilonka   2018. 04. 09.

Rengeteg film próbálkozott vallásos témát feldolgozni ezzel valami misztikumot adni egy történetnek, de 1-2 klasszikustól eltekintve ez eddig nem igazán jött be. Így van itt is.

 
Bazzzsi   2017. 11. 21.

Kicsit gyermetegre lett megcsinálva a történet. Persze kényes dolog vallási témához nyúlni, de valahogy hiányzott az igényesség. Egy-két jelenet kifejezetten nevetséges volt.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 22.

Byrne és Arquette nagyon jól hozzák a karaktereket...teljesen hihetőek, hitelesek. Fantasztikus képsorok, és effektek váltakoznak a filmben. Izgalom a felsőfokon, és közben nagyon féltjük a főhősnőt,persze szurkolunk, hogy szeressenek egymásba... :) Vallás, démonizmus, őrület, árulás, hit, és szeretet kavarog ebben a ragyogó moziban. Erősen ajánlott....

 
A vallástörténeti szembenállás ellenére is azt állítom, hogy a Stigmata 1999 egyik ʺmust seeʺ filmje. Az erre a korszakra jellemző képi világ és hangulat ugyanis magával ragadja a nézőt, Patricia Arquette alakítása pedig egész biztos, hogy karrierje legjobbjára sikerült. Minden eddigi szempontot egybevetve az én értékelésem túlszárnyalja az internet átlagát, 7,5 pontot kap a 10-ből.
Értékelés: 7,5/10 több»

A film összbevétele 89 446 268 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor Frankie először beszél Andrew-val a kávézóban, azt állítja magáról, hogy 23 éves. Valójában akkor Patricia Arquette 8 évvel idősebb volt.

(rbernadett)
 

Az eredeti forgatókönyv szerint a főszereplő egy férfi tetoválóművész lett volna.

(rbernadett)
 

Patricia Arquette volt Rupert Wainwright első választása Frankie szerepére.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.