Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
72
Filmadatlap
 
19
Szereplők
9
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Stigmata
 
indingo   2017. 10. 03.

Ez egy rossz film. Amikor a nő átéli a sérüléseket az übergagyi a filmben, nincs rá szebb szó. A szerelmi szál meg abszolút oda nem illő volt, teljesen hatásvadász volt.

 
Szilonka   2018. 04. 09.

Rengeteg film próbálkozott vallásos témát feldolgozni ezzel valami misztikumot adni egy történetnek, de 1-2 klasszikustól eltekintve ez eddig nem igazán jött be. Így van itt is.


 
Bazzzsi   2017. 11. 21.

Kicsit gyermetegre lett megcsinálva a történet. Persze kényes dolog vallási témához nyúlni, de valahogy hiányzott az igényesség. Egy-két jelenet kifejezetten nevetséges volt.

 
sabnock666   2018. 08. 22.

Byrne és Arquette nagyon jól hozzák a karaktereket...teljesen hihetőek, hitelesek. Fantasztikus képsorok, és effektek váltakoznak a filmben. Izgalom a felsőfokon, és közben nagyon féltjük a főhősnőt,persze szurkolunk, hogy szeressenek egymásba... :) Vallás, démonizmus, őrület, árulás, hit, és szeretet kavarog ebben a ragyogó moziban. Erősen ajánlott....

 
Márton   2019. 01. 24.
Vagy szereted, vagy utálod, ez a Stigmata!

Sokszor választanak a horror műfaján belül olyan zsánerű filmeket, akik kimondottan az egyházról és a vallásról szólnak! Mivel nem kevés efféle történetű film készült már és még nagy számban fog is, ezért mindenkinek vannak amolyan kedvencei e témában, amik vagy közel állnak hozzájuk, vagy kimondottan kedvelhetjük is őket, nálam mindenképp ezek csoportjába tartozik a 1999-ben készült Stigmata című film! Először is, nehezen tudom a horror kategóriába sorolni jelen filmünket, viszont azért jó pár képsora miatt simán lehet azt mondani rá, hogy tartalmazz horrorisztikus elemeket, de sokkal inkább egy afféle misztikus thriller lenne, amit alaposan belengi a vallási identitás! Sokan támadják eme a... több»

 
A vallástörténeti szembenállás ellenére is azt állítom, hogy a Stigmata 1999 egyik ʺmust seeʺ filmje. Az erre a korszakra jellemző képi világ és hangulat ugyanis magával ragadja a nézőt, Patricia Arquette alakítása pedig egész biztos, hogy karrierje legjobbjára sikerült. Minden eddigi szempontot egybevetve az én értékelésem túlszárnyalja az internet átlagát, 7,5 pontot kap a 10-ből.
Értékelés: 7,5/10 több»

A film összbevétele 89 446 268 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor Frankie először beszél Andrew-val a kávézóban, azt állítja magáról, hogy 23 éves. Valójában akkor Patricia Arquette 8 évvel idősebb volt.

(rbernadett)
 

Az eredeti forgatókönyv szerint a főszereplő egy férfi tetoválóművész lett volna.

(rbernadett)
 

Patricia Arquette volt Rupert Wainwright első választása Frankie szerepére.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.