Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
NA
Filmadatlap
 
31
Szereplők
Vélemények
3
Képek
5
Videók
 

A film alapjául szolgáló könyv szerzője, Eoin Colfer statisztaszerepben tűnik fel a filmben. 'Átsétáltam egy terepen egy csomó másik emberrel együtt. Nem volt túl megerőltető. Az egyetlen instrukció, amit adtak, hogy menjünk keresztül a mezőn, és ne nézzünk a kamerába. Ennek ellenére vagy húszszor odapillantottam. Ez egy újabb dolog, ami miatt tisztelem a színészeket" - mondta az író.

(hp)
 

Artemis Fowl történetét már a kétezres évek eleje óta meg akarták filmesíteni Hollywoodban. 2001-ben a Miramax megszerezte a regények jogait, és le is szerződtették Lawrence Gutermant a direktori posztra, de a projekt végül sosem valósult meg. A könyvek rajongóinak egészen 2013. júliusáig kellett várniuk a Disney bejelentésére, és további hét évet, hogy az adaptáció a mozikba kerüljön.

(hp)
 

A film produceri eredetileg Harvey Weinstein és cége látta volna el, azonban a producer személye kapcsán kirobbant szexuális zaklatási botrány miatt a Disney azonnal menesztette őt. 

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.