Az év legjobb (?) horrorja épp most debütált a magyar Netflixen

A kritikusok szerint gyakorlatilag hibátlan, és már a magyar Netflixen is elérhető. A félelem utcája-trilógia, a Közönséges horrorsztori és a Vérvörös égbolt után itt a Régi hagyományok.

A Régi hagyományok tegnap debütált a Netflixen, de máris elég nagy hájpot sikerült generálnia. A film a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon jelenleg 95 százalékon áll, míg a Mafabon 90 százalékos értékelést tudhat magáének.

A történet főhőse egy mexikói-amerikai riporter, Cristina Lopez, aki visszatér a szülővárosába, hogy utánajárjon egy régi boszorkányüldözési ügynek. Csakogy a nőt elrabolja egy helyi banda, akik azt hiszik, hogy megszállta őt egy démon.

A film még 2020-ban debütált a Sitges Film Festivalon, majd a Panic Festen elnyerte a legjobb rendezés díját.

Ha kíváncsi vagy a horrorra, idelent nézd meg az előzetesét, ha pedig kedvet kaptál hozzá, akkor látogass el ide kattintva a mafabos adatlapjára, ahol a ‘Lejátszás a Netflixen’ mezőre kattintva rögtön el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streaming szolgáltatónál.

horror

Cristina, a mexikói származású újságíró Veracruzba utazik, hogy utánajárjon egy csodás gyógyulásnak. Érkezése után azonban elrabolja egy helyi csoport, akiknek... több»