Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
67%
Filmadatlap
 
17
Szereplők
2
Vélemények
39
Képek
3
Videók
Viktoria
 
DJluki   2017. 07. 14.

legújabb vélemény

0

Szerintem nem egy jó kezdés annak, aki korábban még nem igazán látott európai független filmet, nagyon elvont alkotás, meg kell vele küzdeni, és sajnos nem biztos, hogy megéri. Én például érzem, hogy itt valami a levegőben lett hagyva, de nem érzek rá késztetést, hogy újra megnézzem és megpróbáljam értelmezni.

 
totykos   2017. 04. 16.

0

Azt hiszem, ez a film egyszerűen egy irtó nagy kihagyott ziccer. Érezhető, hogy egy csomó dolog hiányzik a történetből, amitől igazán ütőssé válhatott volna. Nem tudom, hogy ez szándékos húzás-e a készítők részéről, minden esetre nekem abszolút hiány érzetem maradt a film után.

Galéria (39)

Videók (3)

A film összbevétele 11 314 dollár volt (imdb.com).

 

A Viktoria a 21. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál fődíjasa.

(hp )
 

A Viktoria világpremierje a Sundance Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában volt. A világ egyik legrangosabb mozgóképes seregszemléje után a film bejárta a világ filmfesztiváljait, s mások mellett a Titanic Nemzetközi Filmfesztivál fődíját is elnyerte. (Vertigo Média)

(hp )
 
A bolgár elsőfilmes, Maja Vitkova 2014-ben készült, mintegy 155(!) perces epikus tablója, amely feltételezve az alkotói szándékot, egy nő magányáról és a történelem szürrealitásáról szól, elsősorban a színészi alakítások kapcsán értékelhető alkotás. több»