Játssz egy LG Q6-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
67

Viktoria

(Viktoria)
 
16
2
2
39

Vélemények

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
totykos   2017. 04. 16.

Azt hiszem, ez a film egyszerűen egy irtó nagy kihagyott ziccer. Érezhető, hogy egy csomó dolog hiányzik a történetből, amitől igazán ütőssé válhatott volna. Nem tudom, hogy ez szándékos húzás-e a készítők részéről, minden esetre nekem abszolút hiány érzetem maradt a film után.

 
DJluki   2017. 02. 04.

Szerintem nem egy jó kezdés annak, aki korábban még nem igazán látott európai független filmet, nagyon elvont alkotás, meg kell vele küzdeni, és sajnos nem biztos, hogy megéri. Én például érzem, hogy itt valami a levegőben lett hagyva, de nem érzek rá késztetést, hogy újra megnézzem és megpróbáljam értelmezni.

 
A bolgár elsőfilmes, Maja Vitkova 2014-ben készült, mintegy 155(!) perces epikus tablója, amely feltételezve az alkotói szándékot, egy nő magányáról és a történelem szürrealitásáról szól, elsősorban a színészi alakítások kapcsán értékelhető alkotás. több»
 

A Viktoria a 21. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál fődíjasa.

(hp )
 

A Viktoria világpremierje a Sundance Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában volt. A világ egyik legrangosabb mozgóképes seregszemléje után a film bejárta a világ filmfesztiváljait, s mások mellett a Titanic Nemzetközi Filmfesztivál fődíját is elnyerte. (Vertigo Média)

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.