Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
67
Filmadatlap
 
16
Szereplők
2
Vélemények
39
Képek
3
Videók
 
totykos   2017. 04. 16.

Azt hiszem, ez a film egyszerűen egy irtó nagy kihagyott ziccer. Érezhető, hogy egy csomó dolog hiányzik a történetből, amitől igazán ütőssé válhatott volna. Nem tudom, hogy ez szándékos húzás-e a készítők részéről, minden esetre nekem abszolút hiány érzetem maradt a film után.

 
DJluki   2017. 02. 04.

Szerintem nem egy jó kezdés annak, aki korábban még nem igazán látott európai független filmet, nagyon elvont alkotás, meg kell vele küzdeni, és sajnos nem biztos, hogy megéri. Én például érzem, hogy itt valami a levegőben lett hagyva, de nem érzek rá késztetést, hogy újra megnézzem és megpróbáljam értelmezni.

 
A bolgár elsőfilmes, Maja Vitkova 2014-ben készült, mintegy 155(!) perces epikus tablója, amely feltételezve az alkotói szándékot, egy nő magányáról és a történelem szürrealitásáról szól, elsősorban a színészi alakítások kapcsán értékelhető alkotás. több»
 

A Viktoria a 21. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál fődíjasa.

(hp)
 

A Viktoria világpremierje a Sundance Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában volt. A világ egyik legrangosabb mozgóképes seregszemléje után a film bejárta a világ filmfesztiváljait, s mások mellett a Titanic Nemzetközi Filmfesztivál fődíját is elnyerte. (Vertigo Média)

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.