Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
56
Filmadatlap
 
66
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
harnas1207   2019. 03. 28.

legújabb vélemény

A sorozat az összes hibát elköveti, amivel elveszíti a hitelességét. A kocsik vétele és eladása is kamuszagú, a felújítás és a költségek számítása is nagyon túlzó és kozmetikázott. Ezeket figyelembe véve csak az élvezheti,aki imádja a régi autók felújítását.

 
vargaeszter82@freemail.hu   2015. 11. 09.

Hát meglehetosen szakmai egy sorozat. A téma iránt érdeklődőknek biztos hogy hasznos es megeri mert nagyon szakszerű, speciális és megoldás központú, ertheto.


 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

Az áram - Ingyen van. Eszközök elhasználódása, pótlása - Ingyen van Ingatlan bérlet, fenntartás - Szintén ingyenes. Legalábbis az autókereskedők elszámolási módja szerint. Ha az időt is nézzük és ekkor kell megélni a pénzből és vannak adók, akkor pontosan látjuk, hogy aki így kereskedne az éhen halna. Úgy mutat be valamit ismeretterjesztő sorozatként, hogy a kívülálló is felismeri, hogy nyilvánvaló dolgokban hazudik. Ez ebben a műfajban halálos bűn. Sok tákolás amit látunk spórolásként viszont sem veterán autót nem eredményez, sem jól modernizált terméket. A profitra hat, hogy sok idő után ismerik, ezzel a leinformálható háttér is emeli a termék értékét, nincs "hiteles" értékbecslés. Más autós műsorok (pl. chasing classic cars, stb) ennél hitelesebbek.

 
Farky   2016. 02. 12.

Nagyon szeretem ezt a sorozatot, mert régi klasszikus autókkal foglalkoznak benne, és a legapróbb dolgokat is megmutatják benne hogy is kellene megszerelni. szerintem az egyik legjobb ilyen témájú sorozat.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.