66% 21 szavazat
Zálogocska

Zálogocska

Little Miss Marker
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
25
Képek (25)
1
Videók (1)
9
Érdekességek (9)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Búbánatnak, a soha nem mosolygó bukmékernek több okból is fő a feje. Először is: törlesztenie kellene a tartozását Blackie-nek, a gengszternek, ezenkívül egyik fogadója zálogba nála hagyja kislányát. Miután a papa öngyilkos lesz, Búbánatnak kell gondoznia a kis árvát. Ráadásul újdonsült üzleti partnere, Amanda szemrehányásokkal halmozza el, mert nem ért a gyermekneveléshez. A kislány hamarosan igazi érzelmeket csal ki a magának való Búbánatból, aki elhatározza: nem enged a rendőrség követelésének, hogy kis védencét árvaházba csukják.

Forgatókönyvíró: Damon Runyon, Walter Bernstein
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1980.03.21.
 
2019.12.30 DóRi

legújabb vélemény

Egészen élvezhető volt a film, habár ez is csak egy feldolgozás, ezért sok újat nem tudott mondani. Emiatt kevés benne az új fordulat, kiszámíthatóak a párbeszédek és az egyes jelenetek. De kedves a maga nemében.

0
 
2016.06.09 erare

Szerintem ez egy igazán bájos családi film. Nekem kifejezetten tetszett. Walter Matthau-t és Julie Andrews-t is kedvelem, így nem esett nehezemre együtt nevetni velük és izgulni bizonyos helyzetekben.

0
 
2016.08.06 babsy88

Nagyon aranyos kis film volt. Nekem tetszett. Kellemes kikapcsolódás egy vasárnap délután.

0

A film összbevétele 6 321 392 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Sara Stimson karakterének nem adtak rendes keresztnevet; csak kölyökként emlegetik a filmben. A film első verziójában a kislányt Marthy "Marky" Jane-nek hívták.Szerző: erare

#2
 

A film Walter Bernstein első rendezése volt.Szerző: erare

#3
 

A film két főszereplője, Walter Matthau és Julie Andrews ugyanazon a napon - október 15. - születtek.Szerző: erare

#4
 

Sara Stimons alakításáért jelölést kapott a Family Entertainment Awards-on, a legjobb fiatal színésznő kategóriában, ám veszített Diane Lane-nel szemben (Touched by Love, 1980).Szerző: erare

#5