73% 63 szavazat
Szerelem első vérig

Szerelem első vérig

Szerelem első vérig
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
28
Szereplők (28)
18
Képek (18)
2
Videók (2)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum
doobie  

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Füge egy vidéki gimániumban tanult, kapcsolata elvált szüleivel azonban igencsak megromlott. Barátaival zenekart alapítnak, a srácra pedig rövidesen a szerelem is rátalál osztálytársnője, Ágota személyében. A dolgok azonban váratlan fordulatot vesznek, amikor felbukkan Ágota volt udvarlója.… Több


Forgatókönyvíró: Dobray György, Horváth Péter
Ország: Magyarország
Premier (HU): 2022.01.13.
Forgalmazó: Pannonia Entertainment
 
2023.03.25 Dorkateo

legújabb vélemény

Kamaszkorom ideje, kicsit szép és nagyon reménytelen. A történet tipikus, megoldás nincs, az élet csak zajlik valahogy, a bábukat a sors mozgatja. Demjén zenéje nélkül egy béna kis filmecske lenne, mert az érzelmek máshogy nem jönnek elő.

1
2
 
2019.10.13 Charvi30

Nagyon hiányzik a magyar filmpiacról ilyen és ehhez hasonló alkotások. Nagyon megfogott, és lélektani szempontból egy fontos filmnek tartom. A karakterek egyszerűen elképesztően részletesen kidolgozottak, így csakis ajánlani tudom!

1
 
2014.12.13 doobie

Egy kissé talán elnyújtott az egész, pont az a koncepció, amit én egy mini sorozatban szívesebben láttam volna, csak gondolom ez nem volt akkoriban kivitelezhető. Szerintem nagyon izgalmas, ahogy ezt a témát boncolgatja film úgy, hogy közben nem lesz érzelgős.

1
 
2022.10.18 JRD

3,5*, de csak azért, mert magyar

Bevallom, nem tartozott sem akkor, sem most a kedvencek közé. Persze megérintett a történet, hiszen melyik kamaszlány szívét ne dobogtatta volna meg anno a mélabús Beri Ari története. De nem mozgatott meg. Ettől függetlenül nézd meg, hiszen nem árt, ha az agyonamerikanizált filmek tengerében előveszel egy-egy (vagy inkább sok-sok) más filmet is. Talán még jobban is fogsz szórakozni. Szóval filmre fel és jó szórakozást!

0
 
2022.07.04 sptt

A Házibuli filmek hatalmas sikere után nem volt meglepő, hogy előbb-utóbb el fogják készíteni a magyar Házibulit is. Ahhoz képest, hogy milyen vegyes minőségű filmek születtek akkoriban Magyarországon, a Szerelem első vérig nagyon jól sikerült. Nem k... Több

0
 

A film restaurálása a Nemzeti Filmintézet Filmarchívum és Filmlabor együttműködésében valósult meg.Szerző: csd

#1
 

A filmnek további két folytatása készült, amelyek azonban nem lettek olyan sikeresek, mint az első rész.Szerző: csd

#2