Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Orosz Csaba   2020. 08. 24.

legújabb vélemény

Egy nagyon szép film.

Egy nagyon szép film. Esztétikus. Film nagy énekművészekkel, akik közben gyarló emberek. Falánkak, becsvágyók, jók, rosszak. Gyönyörű képek. Szabó István rendező pedig imádja az operát, a művészetek csúcsát.

 
tomrocky   2019. 07. 09.

Nem az a fajta vígjáték, amin az ember szét neveti magát, inkább amolyan kifinomult és intellektuális humora van. Egy kicsit emészteni kell, rágódni rajta. Bár szerintem ez egy sima egyszer nézhető film, azért csak az a fajta kategória, amit talán elő lehet venni egy unalmas délutánon.


 
SuperBoi   2016. 08. 28.

Én már csak Szabó István rendezése miatt is kíváncsi voltam a filmre, de szerintem ez eléggé gyengére sikeredett. Az igazat megvallva kicsit csalódtam is. Glenn Close alakítása is eléggé sablonos volt, nem tudtam mit kezdeni az ő karakterével. Minden esetre egyszer meg lehet nézni.

Glenn Close
Glenn Close
Niels Arestrup
Glenn Close
Glenn Close
Niels Arestrup
Niels Arestrup
Niels Arestrup
Glenn Close
Glenn Close
Glenn Close
Erland Josephson
Glenn Close
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.