Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
83
Filmadatlap
 
16
Szereplők
2
Vélemények
5
Képek
1
Videók
Holdkórosok
 
dailyfilmsan   2019. 02. 26.

legújabb vélemény

Az elején kicsit megijedtem hogy istenem mi ez a film. Aztán rá kellett hogy jöjjek hogy jó, megmosolyogtat. Az olasz vírtus átitatja, ami nagyon is jól áll a filmnek. Ebből kifolyólag hirtelen a film, kicsit olyan mintha nem lenne ideje a finomkodásra. Nem is finomkodik a film. Tetszett az ahogyan a szerelemről beszéltek. A vége pedig nagyon színpadiasra sikeredett és nem azért mert megjátszott volt, hanem mert minden szereplő összefutott egy helyszínen. Romantikus film, de még a pont elfogadható nem csöpögős fajta.

 
Faarkaas   2015. 10. 27.

Annak ellenére hogy nem egy mai film ma is nagyon szórakoztató és időtálló. A színésznő jól alakít benne profin hozza a karaktert. Érdemes megnézni szórakoztató film.

Nicolas Cage

A film összbevétele 80 640 528 dollár volt (imdb.com).

 

A film fennmaradt hírnevével elérte hogy szerepeljen az 1001 film, amit látnod kell mielőtt meghalsz listájában.

(Norbi)
 

Az "AFI 100 év" elnevezésű program részeként az Amerikai Filmintézet összeàllított 2000. elején egy listàt, (AFI's 100 Years…100 Laughs), amely minden idők 100 leghumorosabb filmjét àllítja rangsorba. A jelöltek között volt pl. bohózat komédia, akció-vígjáték, paródia, romantikus vígjáték, szatíra, fekete komédia, zenés vígjàték, stb. Jelen film a 41. helyen végzett a TOP 100-ban.

(Bogi87)
 

John Mahoney később úgy nyilatkozott, hogy ennek a filmnek köszönhetően került be a köztudatba és kapta meg, A dumagép (1993) című sorozat egyik szerepét.

(rbernadett)
 

John Patrick Shanley eredetileg Sally Fieldnek írta a forgatókönyvet, aztán végül a szerepet Cher kapta.

(rbernadett)
 

Olympia Dukakis pusztán 15 évvel idősebb, mint filmbeli lánya, Cher.

(rbernadett)
 

Danny Aiello és Nicolas Cage testvéreket játszanak, holott Aiello 31 évvel idősebb.

(rbernadett)
 

Nicolas Cage játéka nem különösebben nyűgözte le a stúdiót, ezért inkább valaki mást szerettek volna Ronny szerepére. Cher azonban ragaszkodott hozzá, hogy csakis Cage játszhassa el a szerepet, és megfenyegette őket, hogy ha nem őt választják, ő maga is kiszáll. Pár napon belül a stúdió beadta a derekát.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.