Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
83%
Filmadatlap
 
16
Szereplők
2
Vélemények
5
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2019. 02. 26.

legújabb vélemény

0

Az elején kicsit megijedtem hogy istenem mi ez a film. Aztán rá kellett hogy jöjjek hogy jó, megmosolyogtat. Az olasz vírtus átitatja, ami nagyon is jól áll a filmnek. Ebből kifolyólag hirtelen a film, kicsit olyan mintha nem lenne ideje a finomkodás... több»

 
Faarkaas   2015. 10. 27.

0

Annak ellenére hogy nem egy mai film ma is nagyon szórakoztató és időtálló. A színésznő jól alakít benne profin hozza a karaktert. Érdemes megnézni szórakoztató film.


Galéria (5)

Nicolas Cage

Videók (1)

A film összbevétele 80 640 528 dollár volt (imdb.com).

 

A film fennmaradt hírnevével elérte hogy szerepeljen az 1001 film, amit látnod kell mielőtt meghalsz listájában.

(Norbi)
 

Az "AFI 100 év" elnevezésű program részeként az Amerikai Filmintézet összeàllított 2000. elején egy listàt, (AFI's 100 Years…100 Laughs), amely minden idők 100 leghumorosabb filmjét àllítja rangsorba. A jelöltek között volt pl. bohózat komédia, akció-vígjáték, paródia, romantikus vígjáték, szatíra, fekete komédia, zenés vígjàték, stb. Jelen film a 41. helyen végzett a TOP 100-ban.

(Bogi87)
 

John Mahoney később úgy nyilatkozott, hogy ennek a filmnek köszönhetően került be a köztudatba és kapta meg, A dumagép (1993) című sorozat egyik szerepét.

(rbernadett)
 

John Patrick Shanley eredetileg Sally Fieldnek írta a forgatókönyvet, aztán végül a szerepet Cher kapta.

(rbernadett)
 

Olympia Dukakis pusztán 15 évvel idősebb, mint filmbeli lánya, Cher.

(rbernadett)
 

Danny Aiello és Nicolas Cage testvéreket játszanak, holott Aiello 31 évvel idősebb.

(rbernadett)
 

Nicolas Cage játéka nem különösebben nyűgözte le a stúdiót, ezért inkább valaki mást szerettek volna Ronny szerepére. Cher azonban ragaszkodott hozzá, hogy csakis Cage játszhassa el a szerepet, és megfenyegette őket, hogy ha nem őt választják, ő maga is kiszáll. Pár napon belül a stúdió beadta a derekát.

(rbernadett)