Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Nicolas Winding Refn

Nicolas Winding Refn

Színész

Szül.: 1970. szeptember 29., Copenhagen, Dánia

Adatlap
26
Filmográfia
1
Díjak
17
Érdekességek
1
Képek

Érdekességek

Wonder Woman (2017)

Egy időben arról szóltak a hírek, hogy Nicolas Winding Refn érdeklődik a rendezői szék iránt. A főszerepre ekkor Christina Hendricks neve jött szóba.

Magic Mike (2012)

Channing Tatum szerette volna, ha a filmet Nicolas Winding Refn rendezi.

Veszélyes ultimátum (2012)

Nicolas Winding Refn 1996-os, azonos című filmjének remake-je.

Drive - Gázt! (2011)

Az autós cselekmény ellenére, Nicolas Winding Refn egyáltalán nem érdeklődik az autók iránt. Nincs jogosítványa, és kilencszer hasalt el a vezetői vizsgán.

Drive - Gázt! (2011)

Nicolas Winding Refn az Arany Pálmája átvételekor többek között megköszönt Gaspar Noénak, aki megmutatta hogyan lehet poroltóval betörni egy koponyát.

Drive - Gázt! (2011)

Nicolas Winding Refn rendező a filmet Alejandro Jodorowsky számára dedikálta.

Valhalla - A vikingek felemelkedése (2009)

Nicolas Winding Refn inspirációi között még egy Delaware-ben látott rúnakő és a Planet of the Vampires című Bava-horror is szerepelt.

Elátkozott város 3. - A halál angyala (2005)

Miután a Politiken nevű dán újság lehúzta a filmet, Nicolas Winding Refn szinte könyörgött egy másik lap, a Berlingske szerkesztőségének egy pozitív kritikáért. Ez nem történt meg, sőt, a Berlingske-nél kiszivárogtatták Refn valódi szándékait.

Elátkozott város 3. - A halál angyala (2005)

Nicolas Winding Refn rendező szerint ez a befejező rész lett a trilógia legjobb filmje.

Elátkozott város 2. (2004)

Nicolas Winding Refn elmondása szerint a börtönjelenetet egy olyannyira kis stáb vette fel, hogy amikor a verekedés felvételére került a sor, az igazi fegyencek azt hitték, valódi bunyót látnak, és éljenezni kezdtek.

Elátkozott város 2. (2004)

A folytatások a rendező pénzhiánya miatt születtek meg. A 2003-ban bemutatott Fear X ugyanis óriási pénzügyi kudarcot vallott, és Nicolas Winding Refnnek nem volt más lehetősége, mint folytatni a hatalmas kasszasikerré vált első filmjét.

Vérveszteség (1999)

Kitjo (Zlatko Buric) három Tuborg-ot kér, mielőtt a cimboráival filmet kezd nézni. Ez utalás Buric sörreklámos reklámszerepére, ahol szintén Nicolas Winding Refn instruálta őt.

Vérveszteség (1999)

A film egyik szereplője, Lenny, a videotékás azt mondja, hogy A texasi láncfűrészes mészárlás a kedvenc filmje. Nicolas Winding Refn rendező szintén a Hooper-filmet tartja a kedvencének.

Elátkozott város (1996)

A jeleneteket sorrendben forgatták, ahogy a legtöbb Nicolas Winding Refn-filmben.

Test Frankensteinnek (1973)

Nicolas Winding Refn saját bevallása szerint ez az egyetlen film, amit sajnál, hogy nem ő készített.
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.