Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
6
Vélemények
21
Képek
1
Videók
 
ocskol   2017. 08. 28.

legújabb vélemény

Nekem nagyon nem tetszett a Csak Isten bocsáthat meg, közel voltam hozzá, hogy ne nézzem tovább, de végül maradásra bírtam magamat, végül is kifizettem a jegy árát. Szörnyű volt.

 
Bogi87   2016. 05. 31.

Számomra ez a film már túlságosan művészi. Tipikusan egy olyan alkotás, ami vagy nagyon bejön valakinek, vagy egyáltalán nem nyeri el a tetszését. Ezt tükrözte az is, hogy mikor moziban néztem, az emberek kb. fele elhagyta film közben a termet, míg azok közül, akik végignézték többen is mondták kifele menet, hogy milyen jó volt. Az operatőri munka tetszett, de a cselekmény igen lassan bontakozik ki.


 
Mavil   2016. 06. 09.

Sajnos ez a film egyáltalán nem fogott meg. Csak azért néztem végig, mert moziban láttam és ha már egyszer beültem rá, nem akartam kijönni róla. Túlságosan lassú, monoton, művészfilm.

 
D. Wolfe   2016. 04. 15.

Szerintem kifejezetten gyenge és monoton film. Egy teljesen egyszerű bosszútörténet, amiből valamiért mégis egy se füle se farka művészfilmet készítettek rengeteg, de tényleg, rengeteg lassítással, kifejezéstelen arcú szereplőkkel és feleslegesen túlnyújtott jelenetekkel. Legalább a színvilág és a zene hangulatos volt.

 
kecsaa   2016. 09. 22.

Ha mondanom kellene egy filmet, ami szerintem nézhetetlen, akkor a Csak Isten bocsáthat meg bizonyára az elsők közöt jutna az eszembe. Egy probléam volt csak vele, hogy nézhetetlen, unalmas.

A film összbevétele 10 635 126 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg Luke Evans játszotta volna a főszerepet, Ryan Gosling az utolsó pillanatban ugrott be helyette.

(D. Wolfe)
 

A filmet teljes egészében Thaiföldön forgatták.

(dulkap)
 

A Drive utána a második film, amit a rendező Alejandro Jodorowskynak ajánl.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.