Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Csak Isten bocsáthat meg (2013)

Only God Forgives
Filmadatlap
 
19
Szereplők
7
Vélemények
21
Képek
1
Videók

Galéria (21)

Videók (1)

 
elekm90   2021. 07. 01.

legújabb vélemény

0

Borzasztó filmélmény volt. Winding Refn egyébként is hajlamos "elművészieskedni" a filmjeit, a rendezőtől megszokott vizuális megoldásokon kívül semmi pozitívumot nem tudok felhozni. A történet szűk egy órányi filmet igényel, de a folyamatos lassítás... több»

 
Bogi87   2016. 05. 31.

0

Számomra ez a film már túlságosan művészi. Tipikusan egy olyan alkotás, ami vagy nagyon bejön valakinek, vagy egyáltalán nem nyeri el a tetszését. Ezt tükrözte az is, hogy mikor moziban néztem, az emberek kb. fele elhagyta film közben a termet, míg a... több»

 
Mavil   2016. 06. 09.

0

Sajnos ez a film egyáltalán nem fogott meg. Csak azért néztem végig, mert moziban láttam és ha már egyszer beültem rá, nem akartam kijönni róla. Túlságosan lassú, monoton, művészfilm.

 
D. Wolfe   2016. 04. 15.

0

Szerintem kifejezetten gyenge és monoton film. Egy teljesen egyszerű bosszútörténet, amiből valamiért mégis egy se füle se farka művészfilmet készítettek rengeteg, de tényleg, rengeteg lassítással, kifejezéstelen arcú szereplőkkel és feleslegesen túlnyújtott jelenetekkel. Legalább a színvilág és a zene hangulatos volt.

 
ocskol   2017. 08. 28.

0

Nekem nagyon nem tetszett a Csak Isten bocsáthat meg, közel voltam hozzá, hogy ne nézzem tovább, de végül maradásra bírtam magamat, végül is kifizettem a jegy árát. Szörnyű volt.

 
kecsaa   2016. 09. 22.

0

Ha mondanom kellene egy filmet, ami szerintem nézhetetlen, akkor a Csak Isten bocsáthat meg bizonyára az elsők közöt jutna az eszembe. Egy probléam volt csak vele, hogy nézhetetlen, unalmas.

 
Helgus   2015. 05. 08.

0

Szerintem egy igen jó film! Nem az átlag közönségnek készített film. Elvont,közepesen brutális viszont a zenék nagyon jól el vannak találva benne... Szándékosan lehangolt színészi játék nekem tetszett. Aki szereti az elvont filmeket azoknak kötelező,aki csak a szórakozást keresi a filmekben az ne nézze meg.

A film összbevétele 10 635 126 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg Luke Evans játszotta volna a főszerepet, Ryan Gosling az utolsó pillanatban ugrott be helyette.

(D. Wolfe)
 

A filmet teljes egészében Thaiföldön forgatták.

(dulkap)
 

A Drive utána a második film, amit a rendező Alejandro Jodorowskynak ajánl.

(dulkap)
 

Julian mindössze 17 sort mond az egész film alatt.

(dulkap)