Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
3
Képek
1
Videók
 
ZeroHero   2019. 10. 02.

legújabb vélemény

Igazan kemeny, hardcore gengszterfilm, ami nem szepiti ezt a vilagot, hanem az arcunkba tol mindent, amit meg csak nem is gondoltunk, hogy tenyleg megtortenhet. Sokkolo realitas, sokkolo drama a drogkereskedelem piti kis lancszemeirol, a korai skandinav filmgyartas egy meltatlanul ismeretlen remekmuve.

 
szucszoli   2019. 07. 10.

Ez egy nagyon jól felépített, igazi keményvonalas alvilági dráma. Meghökkentő azt látni, hogy a legnagyobb baráti oldott hangulatban beszélget egymással a piti díler a főnökével és annak embereivel, miközben pont ezek az emberek jelentik rá a legnagyobb veszélyt. Ez a film lehengerlő erővel és realitással mutatja be, hogy hová vezet a drogterjesztéssel együtt járó életmód. Az az egyetlen szépséghibája a filmnek, hogy nincs lezárva a sztori és ebből adódóan kicsit csalódott vagyok. De megérte. Másodjára sem volt unalmas film.


 
jake_green   2017. 07. 15.

OMG végre egy igazi gengszterfilm! Nincs szépítés, mozgókamerás felvételek, remek színészi alakítások, fokozódó feszültség és dráma! Igazán ajánlom!

 
Moria99   2015. 08. 21.

Nem hittem volna, hogy egyszer ezt mondom, de ez valami felemelő volt. Nagyon rendben voltak a karakterek, a színészek tökéletesen hozták a formát, és a történet is elég erős volt a maga nemében.

 
Az önzés és a terror udvarában találjuk magunkat, ahol a stressz etikája szüli az eseményeket, váltja ki a következő lépéseket és a karaktersorsokat is nagyon erős marokkal szorítja, noha némi irónia is keretezi mindezt (túl a dokumentarizmuson). több»

A film összbevétele 4 440 dollár volt (imdb.com).

 

A jeleneteket sorrendben forgatták, ahogy a legtöbb Nicolas Winding Refn-filmben.

(Menyét Ibolya)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.