Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
3
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2020. 08. 22.

legújabb vélemény

A dán drogos film ami az amerikait akarta majmolni. Nekem ez a szint gyenge a dánoktól. Tettek már sokkal igényesebb munkát is az asztalra. Nem egy igazán jó film, tökre hanyagolható kategória.

 
ZeroHero   2019. 10. 02.

Igazan kemeny, hardcore gengszterfilm, ami nem szepiti ezt a vilagot, hanem az arcunkba tol mindent, amit meg csak nem is gondoltunk, hogy tenyleg megtortenhet. Sokkolo realitas, sokkolo drama a drogkereskedelem piti kis lancszemeirol, a korai skandinav filmgyartas egy meltatlanul ismeretlen remekmuve.


 
szucszoli   2019. 07. 10.

Ez egy nagyon jól felépített, igazi keményvonalas alvilági dráma. Meghökkentő azt látni, hogy a legnagyobb baráti oldott hangulatban beszélget egymással a piti díler a főnökével és annak embereivel, miközben pont ezek az emberek jelentik rá a legnagy... több»

 
jake_green   2017. 07. 15.

OMG végre egy igazi gengszterfilm! Nincs szépítés, mozgókamerás felvételek, remek színészi alakítások, fokozódó feszültség és dráma! Igazán ajánlom!

 
Moria99   2015. 08. 21.

Nem hittem volna, hogy egyszer ezt mondom, de ez valami felemelő volt. Nagyon rendben voltak a karakterek, a színészek tökéletesen hozták a formát, és a történet is elég erős volt a maga nemében.

A film összbevétele 4 440 dollár volt (imdb.com).

 

Nicolas Winding Refn rendezői debütálása.

(dailyfilmsan )
 

Frank (Kim Bodnia) a film minden jelenetében jelen van, kivéve az utolsó előtti jelenetet.

(dailyfilmsan )
 

A film megjelenése után olyan pletykák kezdtek el terjedni, hogy a színészek valódi drogokat fogyasztottak, hogy a film hitelesebbé váljon. A stáb és a szereplők is tagadták ezeket a pletykákat.

(dailyfilmsan )
 

A jeleneteket sorrendben forgatták, ahogy a legtöbb Nicolas Winding Refn-filmben.

(Menyét Ibolya)
 
Az önzés és a terror udvarában találjuk magunkat, ahol a stressz etikája szüli az eseményeket, váltja ki a következő lépéseket és a karaktersorsokat is nagyon erős marokkal szorítja, noha némi irónia is keretezi mindezt (túl a dokumentarizmuson). több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.