Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Tim Miller

Tim Miller

Színész

Adatlap
10
Filmográfia
Díjak
3
Érdekességek
Képek

Érdekességek

Terminator: Sötét végzet (2019)

Bár a Paramount eredetileg két további folytatást tervezett a Terminator Genisys-hez (2015), a film bukása után elvetették a lehetőséget. A Skydance Media vezérigazgatója, David Ellison végül azzal kereste fel James Cameront, hogy ő maga rendezze meg a Terminator 2 folytatását. Bár Cameron végül a nevét és a szakértelmét adta a Sötét végzethez, a rendezői széket a Deadpool direktorára, Tim Millerre bízta.

Terminator: Sötét végzet (2019)

Tim Miller (Deadpool) volt a 2013-as Thor: Sötét világ rendezőasszisztense Alan Taylor mellett. Taylor két évvel ezt követően rendezte meg a Terminator: Genisyst.

Terminator: Sötét végzet (2019)

Tim Miller rendező elmondása szerint Linda Hamilton a forgatás elején állandóan mosolygott, amikor puskával a kezében forgatta az akciójeleneteket. A rendező kénytelen volt figyelmeztetni a színésznőt, hogy próbáljon meg "keményebb" arcot vágni.
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.