2018.02.01 00:47 respect the movies Olvasottság: <100x
0

Korrekt munka

Szerintem egy egész jó film lett! Úgy gondolom, hogy ha egy olyan franchiset, mint a Ragadozót közel 20 évre parkolópályára tesznek (jó tudom, ezalatt a 20 év alatt készült két Alien Vs. Predator film is, de mint önálló filmként mégiscsak 20 év telt el) akkor nyugodtan mondhatjuk hogy kockázatos vállalkozás volt elkészíteni ezt a filmet, mert hát egy generáció felnőtt azóta és az elvárások pedig csak nőttek a filmekkel kapcsolatban, de mégis azt kell hogy írjam, hogy ez a film szinte minden igényt kielégített! Adva van egy jó történet, nem túl bonyolult (de hát az előző két rész története sem volt egy hatalmas story, mégis rengetegen szerették, többek közt én is)! A szereplőválogatást nyugodtan merném mondani kicsit kockázatosnak, gondolok itt a főszereplőre, mert hát Adrien Brody hiába egy kiváló színész, de hogy miként tudná a harcot felvenni egy Predátorral?...Számomra talán ez volt anno mielőtt láttam volna a filmet, a legnagyobb problémám és persze mi történt?... Mr. Brody minden várakozásomra pozitívan rácáfolt! Nem azt mondom hogy legalább annyira emlékezetes fog majd maradni mint Mr.

Schwarzenegger (bár szerintem ezt senki nem várta el a színésztől) de rendben lehozta a szerepét, sőt, karakter terén nagyon is jó volt! A technikai dolgokról kicsit felesleges is beszélni, nagyon jól nézett ki a film! Az akció jeleneteket jól oldották meg, a történet jó volt, a történetvezetése nagyon is pörgős és még egy két jelenetnél sikerül is megidéznie az 1987-es hangulatát! Nagyon korrekt munka!

67 Ragadozók  (2010)

akció | kaland | sci-fi | thriller

Egy elit harcosokból álló csapat egy látszólag lakatlan bolygón találja magát. Nem ismerik egymást, de azt sem tudják, hogy kerültek oda. A csapat tagjai az orvos kivételével... több»

0