Egy elit harcosokból álló csapat egy látszólag lakatlan bolygón találja magát. Nem ismerik egymást, de azt sem tudják, hogy kerültek oda. A csapat tagjai az orvos kivételével hidegvérű gyilkosok, ezen a bolygón azonban most nem ragadozók, hanem egyszerű… Több

Író: Alex Litvak, Michael Finch
Filmgyűjtemény

70 Ragadozók (2010)
Nekem nagyon bejött már legelső megtekintésre Antal Nimród 2010-es rendezése a szálkás Adrien Brodyval, akiről előzetesen mindent el tudtam képzelni, csak azt nem, hogy jó lesz kőkemény kommandós szerepben. És a csávó jó lett. Gyúrt, tövig vágták a haját, szikár lett és elszánt. És hát jó színész is, ne felejtsük el, aki úgy tűnik, bármit el tud játszani. A Ragadozók egy kemény akciófilm, mely jól illeszkedik a Predator-filmek közé. Ezúttal egy különös csapat verődik össze egy ismeretlen helyen, melyről egy ideig mindenki azt hiszi, hogy egy trópusi dzsungel. Ám idővel kiderül: korántsem ez a helyzet. Valójában egy teljesen másik égitesten lehetnek, és egyikük sem tudja, hogyan került oda. Van itt jakuza harcos, orosz specnazos, amerikai kommandós, izraeli specilaista, kartelltag, mexikói, afrikai halálbrigádos és börtönből kihozott erőszaktevő, gyilkos. Meg egy tejfelesszájú fiatal doki, aki sehogyan sem illik közéjük. Persze a predátorok megtámadják a csapatot, de akad egy segítőjük a bolygón, aki átélt ott már pár vadászatot. Az egész nagyon izgalmas és látványos, remek rendezéssel és csattanóval a végén. Nálam 5 csillagos.
Ez a film végre valami újat tudott mutatni, eszméletlen. Kifejezetten szép lett a látvány amit elénk tártak és a történet is borzasztó jó lett. Mindenképpen ajánlom ezt mindenkinek. Nagyon király.
Voltak olyan jelenetek, amik nagyon tetszettek és elég sokat foglalkoztatták a predatorokat, arról nem is beszélve, hogy egy magyar rendező keze is benne van. Maga az elképzelés a story az új környezet elég érdekes és szerintem jó lett.
A vadászkutyák feje arról a koponyáról lett mintázva, ami a Predátor 2 végén látható koponyák között is megtalálható.