2016.02.02 12:19 moov18 Olvasottság: <100x
0

Középkategóriás vonaglás

Nem tartoznak a kedvenceim közé a kísértetfilmek, ez pedig az; vagy csupán próbál az lenni, több-kevesebb sikerrel. Odette Yustman játssza a film törékeny főszereplőjét, akit meg nem született testvére kísért. Az alapkoncepció jól ki lett találva, nem a megszokott körítéssel tálalják. Vannak benne egészen ínycsiklandó kis jelenetek, ugyanakkor hozza a műfaji kötelezőket is.

A végén található ördögűzés rendkívül sokat rombolt a minőségből/élményből, határozottan nehezményezem meglétét. Nem értem miért így kívánták lezárni, másként is elvarrhatták volna a szálakat. Egyébként unalmas jelenetek tömkelegével fűzték össze a filmet, gyakran nem történik semmi, ha viszont mégis, akkor jó ideig ne számítsunk többre. Vannak benne egészen jól időzített, jól megszerkesztett jelenetek is, a "szellem gyerek" habitusa nem túl ijesztő, olyan mint egy farsangi jelmez, melyet a legrosszabb kategóriában díjaztak.

Középkategóriás vonaglás

Feszültségből sajnos nem kapunk tonna számra a nyakunkba, így sokaknál csalódást válthat ki az alkotás. Az előzetest mesterien összeollózták, összevágták, egy erőteljes thrillerre enged következtetni, viszont nem az! A mindössze néhány perces kedvcsinálóba kiválóan belesűrítették a film legizgalmasabb, legaktívabb képsorait, jeleneteit, így semmi felemelőt ne várjunk már a filmtől, főként mivel abból már láthattuk a javát. Próbálnak egy karakteres szellemmozit összehozni a készítők, ugyanakkor nem több mint egy középkategóriás vonaglás, a hangulat és a légkör nagyon halovány szinteken pislákol. Ugyanakkor az igyekezetet, a próbálkozást értékelve; a legnagyobb jó indulattal is mindössze három csillagnak szánom.

dráma | horror | misztikus | thriller

Néha egy halott lelkét annyira megfertőzi a gonosz, hogy nem nyerhet bebocsátást a mennyország kapuján, ehelyett a két világ közötti senkiföldjén vándorol és kétségbeesetten... több»

0