2016.02.21 13:24 moov18 Olvasottság: <100x
0

A vérfarkas támad

Érdekes kis történet volt. Egyáltalán nem a megszokott köntösbe bújtatták ezt a vérfarkasos sztorit. Egy testvérpár életét követhetjük nyomon, akik jóban-rosszban összetartanak még ha közben civakodnak is. Ám, egy napon az egyikőjüket megtámadja egy vérfarkas.

A szörnyű történetnek azonban még koránt sincs vége, hiszen megkezdődnek a deformációk, mutációk. A lány mind lelkiekben mind fizikálisan kezd átváltozni. Testvére próbálja az átalakulást a lehető legeredményesebben gátolni, akadályozni, késleltetni. Ginger viszont egyre vérszomjasabb, egyre ijesztőbb, kezd egy fenevadra emlékeztetni mintsem a támadás előtti énjére.

A vérfarkas támad

Brigitte erőteljes mellbedobással támogatja testvérét, azonban lehet mindhiába. A rendezést végül is nem nevezném rossznak. Pörögnek a dolgok, vannak is benne véresebb mozzanatok egyaránt. Izgalomból viszont nem kaptunk eleget. Hiányzott belőle valami fűszer, ami által nehezedett volna a légzésünk, ami által megfeszültünk volna nézése közben. Nyilván ezt a filmet a maga nemében nem is kell komolyan venni, még talán a készítők sem gondolták komolyan, az elsődleges cél valószínűleg nem is a frászhozatal volt, sokkal inkább a történetmesélésen volt a hangsúly, hogy honnan-hová jutnak a testvérek. Egyszer érdemes megnézni, engem lekötött, szórakoztatott, az átlagnál viszont nem nyújt többet. Lehet, hogy a történet miatt mivel nem a kedvenceim a vérfarkasok. Nem tudom, de három csillag! Az imént rossz helyre véleményeztem eme alkotással kapcsolatosan, ugyanis az egyik folytatásához írtam. Elnézést kérek a nagyérdeműtől!

77 Farkasvér  (2000)

dráma | fantasy | horror | szatíra

Ginger és Brigitte hétköznapi testvérpár, a serdülő lányok minden örömével és bajával. Szeretnék ha életüket felkavarná valami, ha kizökkenthetnének a tanulás és az... több»

0