Felperzselt föld (2010)

Incendies

elekm90   2019. 02. 26.

Remek dráma, szerintem mai napig Villeneuve legjobbja. Gyönyörű képek, erős forgatókönyv és a végén minden a helyére kerül. 9/10

Deku   2017. 07. 26.

Na ez meglepetés volt a javából, tök ismeretlen színészekkel volt tele és mégis kellemesen kikapcsolja az elmét és szórakoztat egyszerre. Imádom az ilyet amikor úgy beletudom élni magam a filmbe mintha én is benne élnék.

Berto49   2018. 09. 21.

Szinte csak zseniálisra értékelő komment olvasható a filmes oldalakon, ám nekem mint annyiszor az agyba-főbe dicsért filmek esetében más a véleményem. A divatos ugrálás az időben, meg az anya és a lánya közötti hasonlóság miatt sokszor nem tudtam, ho... több»

NorbiP   2017. 03. 10.

Nem nagyon értettem, hogy miért ekkora a hype a film körül, de énnekem az utolsó 20-30p nagyon odavágott, és rá kellett jönnöm, hogy a sok dicséret nem alaptalan.

moony5972   2015. 07. 11.

Brutálisan untatott a film. Se eleje se vége nem volt. Lehet lett volna potenciál benne, de így nézve bármelyik rossz filmben lehetne potenciál. Egyszerűen élvezhetetlen volt.

a.edit63   2015. 05. 18.

Láttam már egy pár filmet, de ez a film egyszerűen, megdöbbentően, lebilincselően hozza közel hozzám a főszereplő élettörténetét Libanonban és Kanadában. Szerintem csak az nézze meg, aki az igazán mélyre ható drámai filmeket is szereti. Bennem az a k... több»

Blindspot   2015. 10. 20.

Hatalmas sikert aratott nálam. Nem is tudom pontosan leírni mi volt az ami megfogott talán úgy maga a film egésze volt az. Rendben voltak a jelenetek. A sztori nem volt egy klisé dömping és a karakterek is pofásak.

libanoni származású kanadai drámaíró és rendező magyarul "Futótúz" címmel a Radnóti Színházban játszott darabja nyomán. Az előadás rendezője Alföldi Róbert.

(Berto49)