Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Bizonyítás
 
indingo   2019. 03. 01.

legújabb vélemény

Mi a valóság és mi az amit képzelünk, mondhatni az elme játéka. Az egész film alatt azt vártam hogy valami fordulat legyen valami meglepő, de ez nem történt meg. Vegyes érzelmeket válthat ki a film valahogy ha nem hangolódunk rá a témára roppant una... több»

 
Regi82   2015. 11. 16.

Elég megrázó a története a filmnek,igazán drámai. A két főszereplő kiváló,a közös jeleneteik igazán hatásosak. Talán annyi a gondom,hogy a film körbe körbe jár és mindig ugyanoda lyukad ki.


 
Cercei   2016. 05. 17.

Hiába jó a szereposztás, ez mégsem egy jó film. Nagyon lassú, vontatott történetismertetés, hiányos és érthetetlen párbeszédek, olykor felesleges drámázások. Ez csak egy erős közepes.

 
juliS   2015. 01. 13.

Ez egy egészen jó dráma, Gwyneth Paltrow pedig remekül játszik benne. Habár ez a matematika-téma nem igazán fogott meg, humán beállítottságú ember lévén a reál dolgok hidegen hagynak. De a film nagyszerűen mozog az emberi kapcsolatok bemutatásának mezsgyéjén és ez tetszett.

Gwyneth Paltrow

A film összbevétele 7 524 766 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet 20M $-ból forgatták 2003 októberében.

(dulkap)
 

Gwyneth Paltrow nem először alakította Catherine szerepét, ugyanis korábban már eljátszotta őt a London's West End színpadán.

(dulkap)
 

Gwyneth Paltrow állapotos volt a forgatás idején.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.