Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Kétely (2008)

Doubt
Filmadatlap
 
26
Szereplők
9
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Galéria (9)

Videók (1)

 
indingo   2019. 12. 27.

legújabb vélemény

0

Remek film, bár egy elég kényes témában készült. Nem egy nagyon pörgős, szájba rágós típus. Lassan építkezik a története. Meryl Streep alakítását most is csak dicsérni lehet.

 
Puncs   2019. 04. 06.

0

Nagyon elgondolkodtató film, elképesztően hiteles színészi alakításokkal. Philip Seymour Hoffman és Meryl Streep egyszerűen zseniálisak benne. A cselekmény nem valami mozgalmas, mégis izgalmas az egész. A film megnézése után folyamatosan jár az agya az embernek, hogy vajon melyik félnek volt igaza.

 
Zsceeeka   2015. 05. 03.

0

A fitalabb női főszereplő kifejezetten irrátált, aztán rájöttem, hogy a többi filmjében is, így a filmre nem foghatom a rossz alakítását, a másik 2 színész tetszett (ahogyan majdnem minden másban is), nem rossz film, de azért nem a kedvencem, többször nem fogom valószínűleg megnézni.

 
Loborg   2015. 02. 16.

0

Tabudöntögető film, de kicsit lassú a történet. A főszereplők szerintem hozzák a formájukat. Amit ígér, azt be is váltja. Nem egy könnyed szórakozás.

 
doffy_joka   2015. 08. 16.

0

Tele van izgalommal és pörgéssel a film. Magával ragad a film és a fordulatokkal el se akar engedni. Szerintem egyik legjobb film. Egyik nagyon nagy kedvenc filmem, alakítás szempontjából és látványból is.

 
Ervinke86   2015. 02. 04.

0

Eszméletlenül unalmas, lassú és semmire nem ad választ, amire elvárná a néző, hogy választ kapjon. pénzkidobás volt. :(

 
jazzy   2016. 06. 02.

0

A filmben nekem egyedül Meryl Streep tetszett, aki mindig zseniális, de egyéb tekintetben szerintem ez a film nem volt nagyon átgondolva. Úgy éreztem, a készítők nem nagyon sok mindent tudnak erről a világról, amit ábrázolni akarnak, inkább csak szte... több»

A film összbevétele 33 422 556 dollár volt (imdb.com).

 

Oprah Winfrey szerette volna eljátszani Mrs. Miller szerepét, de John Patrick Shanley nem hallgatta meg.

(kázsé)
 

Philip Seymour Hoffman harcolta ki, hogy Amy Adams benne legyen a filmben. Még azzal is fenyegetőzött, hogy elhagyja a projektet, ha nem teljesítik a követelését.

(kázsé)
 

Meryl Streep maga kötötte a kendőt, amit a filmben visel.

(kázsé)
 

Viola Davist Oscar díjra jelölték ezért a szerepért, pedig mindössze két jelenetben szerepelt.

(kázsé)
 

A filmet John Patrick Shanley elsős tanárának, James nővérnek ajánlották.

(kázsé)