77% 200 szavazat
Kétely

Kétely

Doubt
Filmadatlap
9
Vélemények (9)
26
Szereplők (26)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
7
Érdekességek (7)
10
Díjak (10)
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Lejátszás
indingo  

FILMINFÓ

1964-ben a karizmatikus Flynn atya (Philip Seymour Hoffman) szeretné megváltoztatni kicsit a bronxi St. Nicholas iskola merev szabályait. Amikor az iskola befogadja az első fekete diákot, Donald Millert, az intézmény felbolydul, Flynn atya pedig szokatlan érdeklődéssel fordul az új növendék… Több


Forgatókönyvíró: John Patrick Shanley
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2009.03.19.
 
2019.12.27 indingo

legújabb vélemény

Remek film, bár egy elég kényes témában készült. Nem egy nagyon pörgős, szájba rágós típus. Lassan építkezik a története. Meryl Streep alakítását most is csak dicsérni lehet.

0
 
2019.04.06 Puncs

Nagyon elgondolkodtató film, elképesztően hiteles színészi alakításokkal. Philip Seymour Hoffman és Meryl Streep egyszerűen zseniálisak benne. A cselekmény nem valami mozgalmas, mégis izgalmas az egész. A film megnézése után folyamatosan jár az agya az embernek, hogy vajon melyik félnek volt igaza.

0
 
2015.05.03 Zsceeeka

A fitalabb női főszereplő kifejezetten irrátált, aztán rájöttem, hogy a többi filmjében is, így a filmre nem foghatom a rossz alakítását, a másik 2 színész tetszett (ahogyan majdnem minden másban is), nem rossz film, de azért nem a kedvencem, többször nem fogom valószínűleg megnézni.

0
 
2015.02.16 Loborg

Tabudöntögető film, de kicsit lassú a történet. A főszereplők szerintem hozzák a formájukat. Amit ígér, azt be is váltja. Nem egy könnyed szórakozás.

0
 
2015.08.16 doffy_joka

Tele van izgalommal és pörgéssel a film. Magával ragad a film és a fordulatokkal el se akar engedni. Szerintem egyik legjobb film. Egyik nagyon nagy kedvenc filmem, alakítás szempontjából és látványból is.

0

A film összbevétele 33 422 556 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Oprah Winfrey szerette volna eljátszani Mrs. Miller szerepét, de John Patrick Shanley nem hallgatta meg.Szerző: kázsé

#2
 

Philip Seymour Hoffman harcolta ki, hogy Amy Adams benne legyen a filmben. Még azzal is fenyegetőzött, hogy elhagyja a projektet, ha nem teljesítik a követelését.Szerző: kázsé

#3
 

Meryl Streep maga kötötte a kendőt, amit a filmben visel.Szerző: kázsé

#4
 

Viola Davist Oscar díjra jelölték ezért a szerepért, pedig mindössze két jelenetben szerepelt. Szerző: kázsé

#5