2016.10.18 17:51 e-batta Olvasottság: <100x
0

Félve ültem le megnézni, mert elég sok negatív hírt olvastam a debütáló főhősről, Soraaj Pancholiról (előidézője lehetett Jhia Shah öngyilkosságának). A másik ellenérzésem abból adódott, hogy nem túl szerencsés két kezdő színészre bízni a főszerepet, főleg úgy nem, hogy mindketten rendesen meg vannak támogatva szülői részről. Soraajnak az apja, , Athiya Shettynek is az apja, Sunil Shetty az oka, hogy rögtön egy sokrúpiás produkcióban indítanak. Persze bejöhetett volna az is, hogy hatalmasat buknak, és mindketten a futottakmég kategóriában végzik, de nem így történt.

A film sztorija úgy lett kialakítva, hogy semmiképpen se legyen nagy fáradtság az alakításuk, hozták is a formát. Egyszerű történet, és nem túl bonyolult karakterek, tulképp önmagukat adták, Athiya még a balettmúltját is sikeresen felhasználta. Persze az is látszott, hogy nem töltötték mulatozással az elmúlt éveket, az megmutatkozott, hogy sok időt fordítottak színi tanulmányokra. Persze a rutintalan jelenlét szintén látható, de mivel mindkettőjük arcába szerelmes a kamera, ez egészen elhanyagolható volt.

A zenei betétek is megfelelő helyeken lettek elindítva, és még Salman Khan (a film egyik producere) sem rontott semmit a saját dalával (figyelem! dalra fakad, no nem erőltette meg magát, egy olyan dalocskát énekel el, amihez nem igazán kell erős hang, úgyhogy ettől nem lett nagyobb a szememben). Aditya szerepel is a filmben, a fiának a nevelőapját alakítja, és kettősükből épp ő ad kevesebbet hozzá, valahogy a fiúról inkább el tudtam hinni, hogy sokat felad a kapcsolatukért, lehet, hogy a második generáció nagyobb sikert fog elérni? Ki tudja. A két fiatalból a fiú alakítása tetszett jobban nekem, a lányé kicsit olyan semmilyen lett, no, de legalább nem rontott a film minőségén. Egyelőre még rágódom rajta, kíváncsi leszek mindkettőjük következő projektjére.

38 Hero  (2015)

akció | dráma | romantikus

A Hero című filmben a rendőrfőnök lánya, Radha (Athiya Shetty) magasan hordja az orrát, igazi elkényeztetett lány. A diszkóban volt szerencséje találkozni egy rejtélyes... több»

0