2018.05.07 11:26 Cora-san Olvasottság: <100x
0

Elérni a csúcspontot

Megkaptuk azt a filmet ahol mindenkinek a kedvence egy helyen parádézik. Nem véletlenül volt akkora felhajtás eme film körül mivel egy korszak végének kezdetét jelenti a Végtelen háború. Ezt pedig igazán elegánsan teszi szarvashibák nélkül. Meglehetősen meglepő lezárást kapunk a film végén, azt hihetnénk, hogy ennyi film után már nem tudnak semmi újjal, semmi eredetivel előrukkolni és akkor hirtelen ilyen befejezést kapunk. Igazán bele tudnak taposni vele a lelkünkbe és emiatt olyan hatásos ez a lezáró.

Maga a történet nekem tetszett annak ellenére, hogy nem minden pillanatban okoztak meglepetéseket, jól vezették a cselekményszálakat és nem találtam benne semmi ordas hibát. Szintén visszatért a csodálatos látványvilág és nekem kifejezetten tetszett a film zenéje ami most még üdítőbb volt mint máskor. Minden szereplőnek jutott elég idő, hogy kifejezhesse magát és természetesen elég hangsúlyt kaptak az őket betöltő szerepükre amit a történet szempontjából kaptak.

Elérni a csúcspontot

Ez ritka fontos volt egy ilyen nagyszabású filmnél. Sokkal jobb gonoszt kaptunk Thanos képében mint azt vártam, jól összeszedett és értelmes motivációja volt, mi több végre nem csak egyszerűen el akarta pusztítani a világot hanem az ő meglátása szerint megváltani azt. Ami negatívum, hogy az őt körülvevő követői közül nem kapott mindenki igazán érdekes karaktert. Bár ez betudható az időkeretnek. Ez a film a közel 10 év alatt az egyik legkiemelkedőbb darabja lett ennek az Univerzumnak és bőven szép felvezetést adott a következő részhez amit alig várok.

akció | kaland | sci-fi

A Bosszúállóknak és a Földnek egy minden korábbinál nagyobb fenyegetéssel kell szembenézniük, egy új veszedelemmel, mely a kozmikus árnyékból emelkedik ki, Thanosszal, akinek... több»

0