2018.09.26 23:11 Greeta Olvasottság: 176x
3

Meglepő és mulatságos

Már a film előzetese felkeltette az érdeklődésemet, mert egy izgalmas thriller részletei kezdtek kibontakozni benne. Egy kis szívesség a címe is beindítja az ember fantáziáját. Kicsit a Holtodiglan című filmet juttatta az eszembe, már csak amiatt a tény miatt is, hogy egy könyv adaptációról van szó. Na most a film teljesen más, mint amit az előzetes sejtetett.

Meglepő volt és mulatságos a szó szoros értelemben. Örültem neki, hogy a puskaport nem lőtték már el az előzetesben és hagytak meglepetést a nézőnek. Teljesen másra számítottam, engem meglepett a film, főként a stílusa. Nagyon szókimondó volt, őszinte és nyers és mindezekhez társult jó sok humor, mindamellett, hogy thriller játszódott le előttünk.

Meglepő és mulatságos

A film nem veszi komolyan önmagát és talán ez szüli a legtöbb humoros jelenetet. A történetben voltak csavarok szép számmal, nem lehetett tudni ki mond igazat, bár a fő turpisság azért sejthető volt. Ha két ismert színésznő kerül egy filmbe elmaradhatatlan egy kis leszbikus szál. Több idősíkot ölel fel a történet ezzel is gazdagítva a storyt. Kerek volt egész és tényleg kikapcsolja az embert. Végig pörgött a történet, nem voltak benne üres járatok és a vlog behozatala a filmbe se volt fárasztó. A szereplők is jól hozták a karaktereket, Anna Kendrick az esetlen egyedülálló anya szerepében és Blake Lively a titokzatos, sötét múltú bombázó szerepében remekelt. A kisfiúk nagyon cukik voltak és nem lehet szó nélkül elmenni az iskolai szülők mellett sem. Nagyon betaláltak velük. Örültem, hogy az amerikai balladák mellett francia dalok is helyet kaptak a filmben. Ha már művészetek, Blake Livelyről készült modern festmény se volt semmi. Meglepő módon a szinkronhangokat is jól eltalálták, nem túlták túl a dolgot. Egy napon belül a második olyan mozifilmbe futok bele, ahol a egyenlőre-egyelőre közti eltérés a téma. Utóbbi idők legjobb filmje, amit moziban láttam. Valóban meg tudott lepni. Aki egy kőkemény, vérfagyasztó filmre vágyik az ne ezt nézze meg, de aki szereti a humoros történetbe ágyazott thrillereket, az nem fog csalódni. Eddig bárkinek ajánlottam, mindenkitől pozitív visszajelzést kaptam.

dráma | krimi | misztikus | thriller | vígjáték

Mindenkinek vannak sötét titkai… Stephanie (Anna Kendrick), az egyedülálló vlogger anyuka nyugodt, kisvárosi élete egy csapásra megváltozik, mikor megismerkedik a gyönyörű... több»

3