2018.11.27 16:38 harnas1207 Olvasottság: 105x
0

Görbe tükör

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT:::
Ajánlották a sorozatot, hogy milyen komoly társadalmi kritikája van. Hogy görbe tükröt állít a mai viselkedési normáknak. Mondom hajrá, nézzük meg. Rögtön az elején egy erős kezdés.

Egy teljesen értelmet és logikátlan rész, amivel a célközönséget oda lehet szögezni az évad végig legalább. Az, hogy mennyire logikátlan volt, az nem tűnik fel, mert mindenki csak arra összpontosít, hogy a disznóval.... a következő részek is csak elvétve tartalmaztak elgondolkodtató mondanivalót. Több epizódba éreztem azt, hogy igen, ez egy fontos és komoly tartalom--- lett volna 20 éve, de mára már nagyon lerágott csont.

Görbe tükör

Voltak olyan epizódok, melyek nem lettek volna rosszak, legalábbis történet szerint nem. De a végkifejletet vagy az emberi reakciókat rettenetesen hülyén ábrázolták benne. Az rendben van, hogy túloz a sorozat, hogy így jobban tudja érzékeltetni a társadalmi gondokat, de attól még nem kell valótlan állítani. Sajnos úgy érzem ez egy küszöb átugró sorozat lett. Ami megpiszkálja az ember ingerküszöbét, mutat valami merőben újat és azzal kecseget, hogy ha ezt nézed jobb vagy mint aki a Szulejmánt lesi esténként. De valójában nagyobb a füstje, mint a lángja. Az elmúlt évtizedben nagyon nagy divat lett az ilyen stílusú "sznob" filmkészítés, mivel az emberek okosnak gondolják magukat, és különbek akarnak lenni azáltal, hogy nem a tucatfilmeket nézik. Sajnos az egyedi nem minden esetben minőségi. Kár érte, mert a sorozat felépítése, a különálló részek és a téma választás is nagyon jó ötlet volt.

dráma | politikai | sci-fi | szatíra | thriller

A Fekete tükör egy antológia sorozat, vagyis a részek nem függenek szorosan össze. Az alkotók az élet és a technológia sötét oldalát igyekeznek bemutatni. több»

0