2018.12.07 04:40 Márton Olvasottság: 131x
1

Gyenge, nagyon gyenge

Ritka gyenge volt a Devil's Domain című film! Erős gondolkodásra késztettet az a tény, hogy mi okból készülhetett el ez a film, mert nagyon nehezen tudnék bármi pozitívumot kiemelni jelen produkciónkból! Nem szokásom kikapcsolni egy adott filmet, ha már elkezdtem, de ha őszinte akarok lenni, itt azért nem is egyszer felmerült bennem az az érzés, hogy hagyni kéne a fenébe az egész filmet, mert ha az első 20-30 perce képtelen volt lekötni a figyelmemet, akkor sok jóra már nem valószínűleg számíthatok vele kapcsolatban! Mégis egyetlen dolog volt ami miatt, végül "végigszenvedtem" eme alkotást, mégpedig ama egyszerű tény miatt, miszerint valahogy kíváncsivá tudott tenni, hogy miként is tudnának egy épkézláb befejezést kanyarítani eme történet köré! Nem nagyon árulók el azzal szerintem túl nagy titkot, hogy hát nem nagyon sikerült a befejezését sem túl jóra elkészíteniük!

Pedig talán volt lehetőség a filmben, mármint az alapelgondolásában, csak valahogy ehhez nem sikerült érdekes karaktereket, jó színészeket, elfogadható effekteket és még jó pár dolgot összeszedniük a készítőknek! Érdekes hogy a filmnél, illetve az ehhez hasonló alkotásokban, legtöbbször a brutalitásra hegyezik ki a látottakat. Itt is igen erős gore jelenetekben gazdag másfél órát produkál jelen filmünk, amiknek a minősége erősen ingadozott a nagyon rossz és az elég gyenge tartományon belül! Senkit ne tévesszen meg Michael Madsen szerepeltetése a filmben, nyúlfarknyi a szerepe és teljesen felejthető is, akárcsak mint maga az egész film! Az IMDb 3.5-ös értékelését is erősen túlértékeltnek találom, persze bizonyára van egy szűk réteg, akik sokkal több pozitívumot tudnak majd találni a filmben mint jómagam!

erotikus | horror

Lisa egy átlagos gimnazista, viszont épp egy nehéz időszakon megy át. Diáktársai gonoszkodásainak állandó céltáblája, egészen addig, amíg az egyik órán egy titokzatos levél... több»

1