2019.01.11 19:08 harnas1207 Nézhetetlen Olvasottság: <100x
1

Emberiség elleni bűntett

Az új Predator film olyan, mintha egy 6 éves írta volna a forgatókönyvet. De előtte megivott volna 5 liter cukros üdítőt. Teljes káosz az alacsonyan röpködő sablonok és klisék között. Nehéz megfejteni, hogy ez egy komolytalan film, ami kissé komolyra sikerült, vagy pont fordítva. Egy biztos, ezt így akarták összehozni, bármi is legyen a céljuk vele. Tripla zs kategóriás mozi a javából!!! Folyamatos pörgés, logika és ész nélkül, az eredeti filmek totális lerombolása, soroljam még?

Számomra sok minden ultragagyi. A világ legjobb tudósnője miért nincs a kormány csapatába? Miért csak kispados? Jah és miért bánik minden fegyverrel katonákat megszégyenítően? Az autista kisgyerek pedig komolyan munkát kap a katonaságnál?Illetve a legjobb, hogy az egyes számú Predator a Földet akarja megmenteni, hoz egy ajándékot az emberiségnek. Erre míg a cuccait keresi a fél világot legyilkolja. Hogy is van ez? Természetesen sorolhatnám itt a temérdek logikai buktatót és giccses elemet, de akkor napokig gépelhetnék.

Emberiség elleni bűntett

Sajnos ez a film is egy azok közül, mely a néző átverésén nyerészkedik. Meghallja az átlag ember, hogy hoppá egy új Predator és már rohan is a moziba. Erre ott megkapja a Mici néni két életét. Semmi gond, a csel bevált, úgyis lesz sok olyan ember aki majd azt mondja, hogy nem is volt ez olyan rossz. Nem, mert ez volt sorba nekik az 579. idióta béna, giccses látványmozijuk és így már alacsonyan van az ingerküszöbük. Egyébként külön fájó, hogy a Predator valóban érdemelne egy elmés új filmet, illetve az itt összedobál ötletekből lehetett volna egy jó mozit is összehozni.

akció | kaland | sci-fi | thriller

Shane Black friss vért fecskendez a Predator-sorozatba ezzel a kirobbanó új résszel, amelyben a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed. Az univerzum... több»

1