2019.02.12 22:07 harnas1207 Olvasottság: 586x
1

Minden csoda három napig tart...

Ez a film az idei év első kellemes meglepetése, amolyan csodaszámba menő csalódás. A csodafiú egy profin végigvezetett thriller, a kellő feszültséggel illetve egy kis riogatással és erőszakkal megfűszerezve. Az előzetesek szerencsére nem tudták lelőni az egész történetet, sőt talán kijelenthető, hogy éppen hogy csak súrolták azt. A főszereplő kis fiú nem egy Ómen kinézetű gonosz, de van benne valami ijesztő.

Az anya pedig kiválóan hozza a megtéveszthető ösztönembert. Tetszik, hogy a szereplők nem hozzák a tipikus buta horror karaktereket. Nincsenek értetlenkedések, nem kellett senkit se életszerűtlenül lebutítani. A cselekmények szépen lassan kibontakoznak és lépésről lépésre lesznek egyre brutálisabbak.

Minden csoda három napig tart...

A kezdeti lassúságot meg-megtöri egy kis váratlan és félelmetes jelenet. A film nagyon jól játszik a jelenetekkel, amikor nem számítunk rá, akkor megijeszt, de mikor felkészülünk, akkor elmarad a borzongás. Mindemellett zseniálisan építi fel a maga kis történetét.Ezen sztori egyébként nem tud újat mutatni.Ugyan kicsit más köntösbe bújtatja gonosz által megszállt gyermek meséjét, de a lényeg attól még ugyanaz marad. Mégis ez az ami számomra a legjobban tetszett. Hiába számítható ki minden csavar és tudjuk előre a film befejezését is, mégis nagyon élvezhető az egész. Azért mert igazából nincs mibe belekötni. Ez egy átlagos thriller mely nem engedett a csábításnak és nem vitt bele semmi eszement ötletet, nem lett sablonos és nem akart nagyot mutatni. Egyszerű, élvezhető és modern. A családalapításon gondolkodó pároknak nagyon nem ajánlott!

horror | thriller

Miles egy átlagosnak tűnő kisfiú, ám az évek előrehaladtával egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy kimagasló értelmi képességekkel rendelkezik, ami büszkeséggel tölti el a... több»

1