Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

A csodagyerek (2019)

The Prodigy
Filmadatlap
 
27
Szereplők
25
Vélemények
21
Képek
12
Videók

Galéria (21)

Taylor Schilling
Jackson Robert Scott
Jackson Robert Scott
Jackson Robert Scott
Jackson Robert Scott
Taylor Schilling
Jackson Robert Scott
Taylor Schilling
Jackson Robert Scott
Colm Feore
Jackson Robert Scott
Jackson Robert Scott
Nicholas McCarthy
Jackson Robert Scott
Taylor Schilling
Jackson Robert Scott

Videók (12)

 
Jumanji175   2021. 08. 19.

legújabb vélemény

0
Jó téma, rossz kivitelezés

Általában nem igazán szeretem behype-olni magam (kivéve a Halálos iramban és Marvel filmekre, amiket nem tudok megunni, bármennyiszer is nézem meg őket). Épp ezért nem voltak ehhez a filmhez sem nagy elvárásaim, viszont a téma (reinkarnáció) önmagában nagyon érdekes és izgalmas számomra, itt azonban sajnos nem volt az. A kutyás jelenet egész egyszerűen feldühített, undort váltott ki belőlem, a vége egész egyszerűen rossz. Emellett totálisan kiszámítható az egész, nekem legalábbis az volt. Az meg teljesen érthetetlen számomra, hogy miért csinálják manapság Hollywoodban, hogy a filmek körülbelül 90%-ának úgy van vége, hogy abból mindenképp folytatás készülhessen, akkor is, ha egy bukás a film. Ez márpedig olyan film, amit kár lenne folytatni. Sokkal többet vártam ettől a filmtől, még elvárások nélkül is, főleg miután megtudtam, hogy a reinkarnációval foglalkozik. A legjobban persze azt bánom, hogy pénzt is kiadtam érte. Ami viszont értékelhető, az a főszereplő gyerek, Jackson Robert Scott (AZ 1-2, Locke and Key, WandaVision) játéka és a téma.

 
indingo   2019. 10. 07.

0

Nekem nagyon hasonlított a Vedd a lelkem című filmre, így sok meglepetés nem volt benne számomra. Párszor félelmetes volt, de ennyi.

 
Szilonka   2020. 01. 31.

0

Jól felépített és izgalmas film volt, végig volt benne feszültség.

 
Ms. Akárki   2019. 12. 02.

0

Nagyon érdekes és egyedi történet. Izgalmas volt látni, ahogy a film kibontakoztatja szép lassan az összes ütőkártyáját. Jó választás lehet a klasszikus horror rajongóknak, akik szeretik, ha a történet egy kicsit más, mint ahogy már megszokhattuk.

 
harnas1207   2019. 02. 12.

0
Minden csoda három napig tart...

Ez a film az idei év első kellemes meglepetése, amolyan csodaszámba menő csalódás. A csodafiú egy profin végigvezetett thriller, a kellő feszültséggel illetve egy kis riogatással és erőszakkal megfűszerezve. Az előzetesek szerencsére nem tudták lelőn... teljes kritika»

 
BoBamburg   2019. 11. 15.

1

Sok újdonságot nem tartogat, a történet sem kiemelkedő, mégis egész jó hangulata van, aminek hála kellemesen csalódtam benne, mert egy összecsapott, béna mainstream horrorra számítottam.

 
TomÁcs   2019. 10. 15.

0

A története számomra nem volt túl egyedi, de a kis srác játéka remek és hiteles volt.

A film összbevétele 14 856 291 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 63 273 285 forintot termelt.

 

A film huszadik percében a csodagyerek álmában magyarul beszél.

(Ironsky666)
 

A film rendezője Penmark felügyelő szerepében tűnik fel a kész filmben.

(Creeps13)
 

Jackson Robert Scott harmadik horrofilmben illetve sorozatban játszott szerepe az Az és a Fear the Walking Dead után.

(hp)
 

A film rendezője, Nicholas McCarthy egy 2018-as interjújában elárulta, hogy az egyik jelenetet újra kellett vágnia, mivel a tesztvetítések során olyan hangosan sikoltozott a közönség a félelemtől, hogy nem lehetett hallani a jelenetet követő párbeszédet.

(hp)
 

A film első előzetesét a 2018-as Halloween előtt mutatták be.

(hp)
 
Minden hibája azért A csodagyerek nem nézhetetlen, pusztán érdektelen és kiszámítható. Szigorúan csak kezdő horrorrajongóknak, vagy pároknak, bár sanszos, hogy utána egy ideig elmegy az ember kedve a gyermekvállalástól (sebaj, arra gyógyír lehet az Instant család). több»
 
Egy bátor, de mégis bátortalan próbálkozás az ördögűzős zsáneren belül, ami más aspektusból közelíti meg a témát, mint az eddigi filmek, de mégis földbe áll, köszönhetően az ostoba írásnak. több»
 
A jó horror lényege: a saját félelmeinket fordítja ellenünk. Ehhez, első sorban legalább részben hihető mesét kell kreálniuk az alkotóknak. több»