2019.01.04   szerző: hp   hozzászólások: 0

Bár a magyar trailerre még várnunk kell, befutott A csodagyerek friss angol nyelvű előzetese, mely elég hátborzongató filmet sejtet.

A csodagyerek: Új előzetest kapott a sikervárományos horror

Befutott a februárban debütáló A csodagyerek legújabb előzetese, mellyel Nicholas McCarthy Az egyezség után visszatért a horror zsáneréhez. A horrorról a közelmúltban derült ki, hogy a tesztvetítések után néhány jelenetet újra kellett vágni, mivel állítólag annyira félelmetesek voltak, hogy az alkotók inkább elébe mentek annak, hogy a nézők idő előtt távozzanak a teremből. Hogy ez mennyire a hájp része, nem tudjuk, mindenesetre, ha valóban így volt, akkor már most elkezdhetik dörzsölni a tenyerüket a zsáner rajongói.

A történet főszereplője egy zserekzseni, aki különleges képességeit ördögi célokra használja fel.

A címszereplőt az Az-ból ismert Jackson Robert Scott alakítja majd, míg édesanyja szerepében az Orange Is the New Black sztárját, Taylor Schillinget láthatjuk majd. A Jeff Buhler  forgatókönyve alapján készült horror további szerepeit  Colm FeoreChrista Brittany AllenOlunike Adeliyi és Peter Mooney játsszák.

A csodagyerek 2019. február 7-től látható a hazai mozikban, a friss előzetest idelent találjátok.

69 A csodagyerek  (2019)

horror | thriller

A Golden Globe- és Emmy jelölt Taylor Schilling főszereplésével készült filmben egy anyának választania kell az anyai ösztön, a szeretet és a legyőzhetetlen kíváncsiság... több»