Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Az egyezség (2012)

The Pact
Filmadatlap
 
15
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
2
Videók

Galéria (8)

Videók (2)

 
KCintia   2021. 10. 07.

legújabb vélemény

0
Kisebb hibákkal, de megfelel

Ez a film számomra eléggé "összetett" volt. Nem tudnám úgy pontozni, hogy jó-e vagy rossz, így maradtam az arany középutas megoldásnál. Lényegében kellően frusztráló volt, és ijesztő (ha persze jobban belemerül a néző), néhol pedig inkább vontatott és unalmas volt. Egyszer mindenképp megéri megnézni, főleg, ha az ember rá is van hangolódva egy ilyen kaliberű filmre. A végén én még kicsit meg is borzongtam, mikor kiderültek a dolgok.

 
Kóborló   2021. 07. 05.

a nap véleménye

4
A rejtőzködő

Jó pár évvel ezelőtt láttam már ezt a filmet (továbbá a két évvel később készült második részét is), és ha mindenre már nem is emlékeztem belőle, de arra mindenképp, hogy egy egészen kellemes kis borzongást volt képes elérni nálam. Talán pont emiatt ... teljes kritika»

 
Ronin   2015. 08. 30.

0

Fantasztikusan egyedi és kreatív kéz irányította horror; nagyon jól szórakoztam, igazán érdemes megnézni.

 
ruman666   2017. 11. 09.

0

Nagyon beteg, nagyon őrült, de hátborzongatóan jó horror. Vizuális szinten is nagy, és az effektek is a helyükön vannak. A csajok hitelesen rémüldöznek és borzadnak.

A film összbevétele 3 035 415 dollár volt (imdb.com).

 

Nicholas McCarthynek ez volt az első egész estés filmrendezése. Korábban csupán rövidfilmeket készített.

(Kóborló )
 

A film rendezője, Nicholas McCarthy a 2011-es Sundance Filmfesztiválon mutatta be azonos című rövidfilmjét, aminek nagyon pozitív volt a fogadtatása, így egy évvel később elkészítette a rövidfilm egész estés változatát is.

(Kóborló )