68% 107 szavazat
Az egyezség

Az egyezség

The Pact
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
15
Szereplők (15)
8
Képek (8)
2
Videók (2)
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
4
Cikkek (4)
Fórum

FILMINFÓ

Anyjuk halálakor a két nővér, Nicole és Annie vonakodva bár, de visszatérnek gyermekkori otthonukba. Az éjszaka folyamán a nővérek különös eseményekre ébrednek, rémisztő zajok riogatják őket, tárgyak kelnek önálló életre, és találnak egy ismeretlen nőt ábrázoló képet. A megmagyarázhatatlan jelenségeknek nincs vége. Annie álmai egyre nyugtalanabbak, erős és felkavaró látomások sorozatát kezdi megtapasztalni, amelyek mind kapcsolatban állnak egy az anyjuk múltjában rejtőző szörnyű titokkal.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2013.08.23.
 
2021.10.07 KCintia

legújabb vélemény

Kisebb hibákkal, de megfelel

Ez a film számomra eléggé "összetett" volt. Nem tudnám úgy pontozni, hogy jó-e vagy rossz, így maradtam az arany középutas megoldásnál. Lényegében kellően frusztráló volt, és ijesztő (ha persze jobban belemerül a néző), néhol pedig inkább vontatott és unalmas volt. Egyszer mindenképp megéri megnézni, főleg, ha az ember rá is van hangolódva egy ilyen kaliberű filmre. A végén én még kicsit meg is borzongtam, mikor kiderültek a dolgok.

0
 
2021.07.05 Kóborló

a nap véleménye

A rejtőzködő

Jó pár évvel ezelőtt láttam már ezt a filmet (továbbá a két évvel később készült második részét is), és ha mindenre már nem is emlékeztem belőle, de arra mindenképp, hogy egy egészen kellemes kis borzongást volt képes elérni nálam. Talán pont emiatt ... Teljes kritika

4
 
2015.08.30 Ronin

Fantasztikusan egyedi és kreatív kéz irányította horror; nagyon jól szórakoztam, igazán érdemes megnézni.

0
 
2017.11.09 ruman666

Nagyon beteg, nagyon őrült, de hátborzongatóan jó horror. Vizuális szinten is nagy, és az effektek is a helyükön vannak. A csajok hitelesen rémüldöznek és borzadnak.

0

A film összbevétele 3 035 415 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Nicholas McCarthynek ez volt az első egész estés filmrendezése. Korábban csupán rövidfilmeket készített.Szerző: Kóborló

#2
 

A film rendezője, Nicholas McCarthy a 2011-es Sundance Filmfesztiválon mutatta be azonos című rövidfilmjét, aminek nagyon pozitív volt a fogadtatása, így egy évvel később elkészítette a rövidfilm egész estés változatát is.Szerző: Kóborló

#3