Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71
Filmadatlap
 
23
Szereplők
7
Vélemények
21
Képek
13
Videók

Filmkritika: A csodagyerek (2019)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
Egy bátor, de mégis bátortalan próbálkozás az ördögűzős zsáneren belül, ami más aspektusból közelíti meg a témát, mint az eddigi filmek, de mégis földbe áll, köszönhetően az ostoba írásnak. több»
 
Minden hibája azért A csodagyerek nem nézhetetlen, pusztán érdektelen és kiszámítható. Szigorúan csak kezdő horrorrajongóknak, vagy pároknak, bár sanszos, hogy utána egy ideig elmegy az ember kedve a gyermekvállalástól (sebaj, arra gyógyír lehet az Instant család). több»
 
A jó horror lényege: a saját félelmeinket fordítja ellenünk. Ehhez, első sorban legalább részben hihető mesét kell kreálniuk az alkotóknak. több»
 
Jómagam ritkán nézek hasonló filmeket, mert általában semmilyen hatást nem tudnak kiváltani belőlem, viszont ez nem jelenti azt, hogy ne lennének elvárásaim a műfajjal kapcsolatban. Véleményem szerint az egyik legfontosabb elem egy ilyen alkotás esetében az atmoszféra, mely téren például az Az (2017), a Tűnj el! (2017), vagy a Hang nélkül (2018) is jelesre vizsgázott, pedig azok se voltak klasszikus értelemben vett horrorok. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.