2019.04.10 15:42 Attila G. Olvasottság: 223x
0

Furcsa

Szerintem ez volt az utolsó film, amit a Metro Moziban láttam. Egyébként az a hely azóta sem találja az identitását, amióta a mozit bezárták, pedig az már nagyon régen történt, 19 éve. Volt már ott színház, diszkó, ahol a gólyabálomon voltam, meg mindenféle egyéb. S úgy rémlik, manapság is építkezések zajlanak ott belül. Pár perces késéssel érkeztem a filmre, valószínűleg a mozi kistermébe, valahová az első sorokba.

Rhys Ifans hatalmas talpának látványa fogadott, amint épp egy széken pihentette. Ez engem lesokkolt. Rhys Ifans – akinek a neve akkor még nem volt ismerős – egyébként is egy elég undorító karaktert játszott. Úgy látszik, az ilyen szerepek jól fekszenek neki. Nem sokkal később láttam például egy önelégült DJ szerepében is, na azt a figurát például jól hozta, szinte már szimpatikus volt. Az volt a bajom, hogy a Sztárom a párom tele volt furcsa karakterekkel, egyik ámulatból estem a másikba. Bár voltak a filmben emlékezetesebb pillanatok, például, amikor azon elmélkedtek, hogy a női mellbimbó miért is olyan rejtélyesen vonzó. Mégis valahogy az egésszel nem tudtam mit kezdeni. Aznap este még egy filmet volt szerencsém látni moziban, talán a Duna Plazaban; A szörny című krokodilos filmet. Na azon már jól szórakoztam.

Furcsa

Alig egy évvel a Sztárom a párom után láttam a Bridget Jones naplóját; szerintem a 2 film valamennyire tekinthető hasonlónak. A Bridget Jones film is eleinte ugyanazt a benyomást hozta, mint a Sztárom a párom – például ebben a filmben is akadtak furcsa karakterek –, mégis azt még aznap este megszerettem. Renée Zellweger egyszerűen zseniális és imádnivaló volt. S Hugh Grant is valahogy jobban hozta a formáját. Julia Roberts-szel valahogy nem tudtak igazán mit kezdeni, mind a 2 szereplőt illetően némiképp fakóságra emlékszem, bár Julia Roberts próbált kisugárzó lenni. Az Erin Brockovich - Zűrös természet című filmben Ő is magára talált, s talán az volt eddigi legpazarabb szerepe.

dráma | romantikus | vígjáték

Minden férfi álma válik valósággá William Thacker (egy nem túl sikeres Notting Hill-i könyvkereskedés tulaja) számára, mikor Anna Scott, a világ legszebb és legkedveltebb... több»

0