2019.05.08 20:43 inzon Olvasottság: <100x
0

Kit néz hülyének ez a szutyokliberális szemét? Négereket rabolnak ki fehérek azzal a dumával, hogy "adj egy kis pénzt". Aham. Mert nem pont fordítva van, mi? A folytatásban meg fehér férfiak erőszakolnak halálra muszlim nőket, ahogy a való életben NEM!!! A történet egy csapat - igaz rokonszenves - gyökérről szól. Beismerem, nehéz munkájuk van, de hogy elhanyagolják a családjukat, mint az a nyomi, aki elfelejti elhozni a lányát az már durva.

Viszont szánalmas, hogy mennyire őszinte a film, amikor arról beszélnek, hogy még a rohamrendőrök (azaz rendszer kutyái) sem számíthatnak a rendszerre. Pl: Nincsenek jogaik a válóperes bíróságon (más férfiaknak sem), nem tudják megvédeni a családjukat az illegális lakásfoglalóktól, stb. Az volt a legszomorúbb és tényleg legmeghatóbb jelenet, amikor Fabio kiborult, mert elidegenítették a családjától, mert a kubai golddiggernek úgy döntött, hogy kidobják a lakásából. Hiába védte a szemét rendszert.

Azonban bár beszélnek a migránsbűnözésről, de... ...csak nekem szúrt szemet, hogy "román" erőszakolt és gyilkolt, majd kidobták az arab képű románokat a táborukból. Biztos, hogy nem szinkronhiba? A legnagyobb kérdés: a srácok ugyan összetartanak, és egymásért kiállnak, de képtelen voltam rájönni, hogy mi motiválja őket. Miért csinálják? A pénz miatt? Mert az újonc igen. Minden kezdeti jellemhibája ellenére csak a több pénz, és az anyja iránti szeretete motiválta. (SPOILER: Aztán persze ő volt az, ki az albánokat verő kollágéja fiát feladta. Ez több, mint hiteltelen, mivel az anyja pont egy tunéziai degenerált miatt nem tudott beköltözni. Ez teljesen életszerűtlen!) Vagy szeretnek háborúsdit játszani? Igaz, a futballhuligánok motivációját sem fogom soha megérteni. Csakhogy nem ők voltak a főszereplők. Szeretnék egy hasonló filmet látni a magyar rohamrendőrökről. Bár félek, hogy azt még jobban megrontaná a szélsőliberális filozófia.

akció | dráma | krimi

Cobra, Nero és Manzinga, a három zsaru nap mint nap szembesülnek az erőszakkal. Céljaikkal tisztában vannak, feladatuk a társadalmi rend védelme, és az embereket rávenni a... több»

0