2019.07.09 06:57 Attila G. Nézhetetlen Olvasottság: <100x
0

Nem tudok vele mit kezdeni

Ez egy olyan sorozat, amivel egyszerűen nem tudok mit kezdeni. Évekkel ezelőtt megnéztem pár részét kíváncsiságból. Valahogy nem jött be. Valahogy idegesít az intrója, nem érdekel a témája, s számomra valahogy nem szimpatikus a színészgárdája.

Bár egy dolgot meg kell jegyeznem, ami nekem egy kicsit furcsa. A talán leginkább főszereplőnek nevezhető Mark Harmonnak több mint 20 évvel ezelőtt volt egy 9 részes, kedves kis detektív-sorozata, amit igazából szerettem, és a benne lévő, akkor még gyerekszereplőről szerintem elmondhatjuk, hogy azóta sztárrá vált. Viszont ez a sorozat nem szerepel a filmográfiájában sem itt, sem egy másik műsoros honlapon. Ez nem tartozik ide. Csak... Tény, hogy minden film, illetve sorozat más és más, és nem szerencsés párhuzamot vonni egy színész által játszott 2 karakter között, bár sok színész egy kaptafára vehető szerepeket kap vagy vállal. Viszont legalább 2 olyan színészt tudnék mondani, akik 2 sok részes sorozatban szerepeltek 2 teljesen eltérő karaktert alakítva, s a 2 színésznek mind a 2 sorozata nézhető, már amikor ráhangolódik az ember. Mark Harmonnak a másik említett sorozatát – az abbéli karakterével szerintem valamennyire szimpatizáltam is – akár többször is meg tudnám nézni; ha a magyar tévécsatornák nem feledkeztek volna el róla teljesen. Viszont az NCIS meg egyfolytában folyik a csapból – mondjuk valószínűleg azért, mert megvan a maga népszerűsége –, ami bizonyos sorozatok esetében nem zavar, mert, ha olykor rá is unok, mégis szívesen nézem újra meg újra. Viszont az NCIS esetére meg szerencsére feltalálták a TV-távirányítót.

akció | dráma | krimi | misztikus | thriller

SkyShowtime (2023.02.14.)

A tengeri helyszínelők a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoznak, élükön Leroy Jethro Gibbs különleges ügynökkel, aki egykoron maga is a tengerészetnél... több»

0