2020.02.11 09:37 Bizsu82 Olvasottság: 507x
0

Nézhető, kellemes kis vígjáték

A napokban láttuk a párommal moziban a filmet. Mostanság pozitív meglepetést okoztak a magyar filmek, ezért döntöttünk emellett. A sztoriját tekintve ötletes a film, és meggyőzően alakítja a karaktert mind a női főszereplő terhes sztriptíztáncosnőként (Saci), mind a férfi színész a megállapodni képtelen fiatalember (Gergő) főszerepében.

A Seveled tökéletes kikapcsolódás lazulni vágyó, nem gondolkozós estékre. Egy kellemes, laza, kedves, súlytalan kis vígjáték. A sztori nem veszít a lendületéből, nagyjából elmondható, hogy végig pörög, és a humorérzékét tekintve is megfelelő. A főszereplők mellett B. Juli alakítása is épp olyan hiteles, meggyőzően alakítja a szívbeteg, unokára vágyó, kissé „szekálós”nagymamát és a „szupernagyit”is.

Nézhető, kellemes kis vígjáték

Régi, ismert színészeket "nyomtak bele" a filmbe, ami számomra meglehetősen erőltetettnek tűnt, jelentéktelen mellékszerepeket alakítottak. És, hogy egy kis negatív kritika is legyen, valójában a megszokott klisék ebben a filmben is jelen vannak: a jóképű főszereplők, akik füllentések, félreértések, sablonos átverések és megszokott kínos jelenetek után szépen és egyértelműen jönnek össze, és jön a kiszámítható happy end. Ezek a sablonos elemek azonban eltörpülnek a film pörgése, humora, gördülékeny sztorija mellett.

Elmondható, hogy valódi társadalomkritika is a film, hiszen reális, modern problémákat vet fel, ami által érzelmileg megfogó, hat a nézőjére. Összességében jó szájízzel távoztunk a moziból, kellemes kikapcsolódást nyújtott. A kategória kedvelőinek mindenképpen merem ajánlani.

68 Seveled  (2019)

romantikus | vígjáték

Az ember sokszor bármire hajlandó, hogy mosolyt csaljon beteg hozzátartozója arcára. Amikor Gergő (Mészáros Béla), a szívtipró filmkritikus látja, hogy anyja állapota egyre... több»

0