2020.03.06 17:25 Valéria Olvasottság: 335x
0

Three meters above the sky

Ajánlom, ha:

- Szereti az ember a jókislány-rosszfiú párosítást, még akkor is, ha mindkét karakter kissé erőltetett és elcsépelt tud lenni.

Three meters above the sky

- Odavan a klasszikus, nyálas tiniromantikáért.

- Szereti a film színészeit.

- És a kigyúrt, motoros pasikat, akik meghódítják a jókislányok szívét.

- Nem zavarja, hogy a történet "nézdmegakövetkezőrészt" végződést kap.

- Akinek tetszett az After/Miután, mert nálam pont az a kategória. Csak itt kicsit több dolog történik talán.

- Akinek megéri végignézni a könnyed, néhol kissé nyominger sztorit Babi elő-előtűnő fehérneműs látványáért és H kockáiért.

NEM ajánlom, ha:

- Nem csípi a felszínes, néhol bugyuta történetet.

- Idegesíti a csaj hisztérikasága, az, hogy folyton megbocsájt, majd újra vérig sértődik valami hülyeségen.

- Vagy a pasi, aki, hiába néztem végig a filmet, valóban egy vadbarom maradt a számomra, (aki "rosszfiú" nem teljesen értelmes okból, és az agya helyett kizárólag az izmait használja, azonkívül, amikor néha átmegy nyálgépbe).

- Nem bírja a kliséket. Mert abból itt lesz bőven.

- Nem akarod megnézni a többi részt, esetlegesen nem akarsz várni, hogy kijöjjön (mert így önmagában elég értelmetlen az egész, szerelmeseink bőgnek, hazudnak és szenvednek a semmiért, amin kissé fennakadunk – ha már klasszikus romantikus klisék, csináljuk rendesen!).

- Ha olyan filmet vársz, ami komolyan érint kérdéseket, megoldásokat mutat élethelyzetekre, okot ad némi elmélkedésre, és nem csak felszínes érzelmekkel machinál, illetve szép, mély mondanivalója van, akkor ez nem a te filmed.

akció | dráma | romantikus

A történet két különböző világban élő tinédzserről szól. Egy valószerűtlen kapcsolat krónikája, ami gyakorlatilag lehetetlen, mindazonáltal elkerülhetetlen. Babi tehetős... több»

0