Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Ray Donovan (2013-2020)

Ray Donovan
Filmadatlap
 
92
Szereplők
8
Vélemények
200
Képek
5
Videók

Galéria (200)

Liev Schreiber
Liev Schreiber
Jon Voight
Liev Schreiber
Jon Voight
Liev Schreiber

Videók (5)

 
Gino   2018. 07. 03.

legújabb vélemény

1

Nagyon ütős sorozat lett a Ray Donovan, megértem azokat, akik szerint kicsit laposodott az első évad, de én erre inkább azt mondanám, hogy mélyebb lett. A második évad simán hozta az első színvonalát, kaptunk jó sok történetszálat is, amit ügyesen fontak össze a készítők. Nálam biztos helye van a folytatásnak is.

 
kamivagyok   2015. 02. 09.

1

Mire megnézed a sorozatot, olyan mintha együtt laknál Ray-jel és a családjával, de mellette számos zsarolási és kínzási módszerbe is beavat a rendező :D Remek széria, jó alakításokkal, feszült, drámai pillanatokkal.

 
Mia1982   2017. 05. 13.

0

Ez HBO sorozat ha jól tudom, ami általában egytől egyik remek! Ez valahogy nem fogott meg, érdektelenül néztem végig az első részt, talán bennem van a hiba, nem volt hozzá hangulatom, nem tudom...Csak jót olvasok róla, lehet ismét bepróbálom..

 
Trob   2015. 03. 29.

0

Hát eleinte nem tetszett, harmadik résztől rájöttem hogy durván üt a sorozat. Mindenkinek ajánlom! Liev Schreiber iszonyat erős karaktert hoz, nagyszerűen alakított.

 
tamas84   2015. 09. 19.

1

A Ray Donovan egy tökéletes kamaradráma, rég láttam már ehhez foghatót. Nálam abszolút helye van, de egy all time best of listán is simát helyet találnék neki a minimum legjobb 20-ban. Liev Schreiber tökéletes választás volt, de a többiek is olyan vehemenciával hozzák a karaktereiket, hogy öröm nézni.

 
akela70   2015. 10. 26.

0

Az első évad végignézése után az az érzésem, hogy a Maffiózok sorozat sikerén felbuzdulva az alkotók arra gondoltak, hogy lemásoljuk a karaktereket és akkor már nagy baj nem lehet és gyakorlatilag borítékolható a siker. Nálam ez nem jött be. A főszer... több»

 
Zsombi   2016. 02. 11.

0

Nagyon vártam ezt a szériát, és a pilot után be is került a kötelezők közé, de aztán kicsit elkezdtem unni az évad második felében. Nem tudok rá egyébként rosszat mondani, csak talán nem azt hozza, amire számítottam, ezért ez a kicsit keserű szájíz. ... több»

 

Ray Donovan autója egy Mercedes CLS550.

(hp)
 

Dash Mihok karakterét a legtöbben Bunchy Donovannak szólítják. A Bunchy a Brendan beceneve.

(hp)
 

A Ray Donovan feleségét alakító Paula Malcomson Írországból származik. Egyes jelenetekben tisztán hallható az ír akcentusa.

(hp)
 

Összesen 35 ember, köztük a sorozat producere, ellen is vádat emelt az FBI, mivel azt gyanították, hogy kapcsolatban állnak az orosz maffiával. Bár a férfi eleinte mindent tagadott, később vallomást tett, öt év börtönbüntetésre és félmillió dollár pénzbírság befizetésére kötelezték. Az elítéltek között volt Molly Bloom, aki olyan exkluzív pókerversenyeket is szervezett, melyen számos világsztár is részt vett, köztük Leonardo DiCaprioval vagy Tobey Maguire-rel.

(hp)
 
Az ír-amerikai keményfiú, Ray Donovan története a róla elnevezett sorozat negyedik szezonjában mélypontra jutott. HUNGLER TÍMEA KRITIKÁJA. több»
 
Az ütések kemények, a férfiszívek kérgesek, a női testek meztelenek, a levegő a drámától izzik, Ray Donovan meg kézen fogva vezet minket ebben a világban. több»