Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
83
Filmadatlap
 
92
Szereplők
8
Vélemények
200
Képek
5
Videók
Ray Donovan
Liev Schreiber
Liev Schreiber
Jon Voight
Liev Schreiber
Jon Voight
Liev Schreiber
 
Mia1982   2017. 05. 13.

legújabb vélemény

Ez HBO sorozat ha jól tudom, ami általában egytől egyik remek! Ez valahogy nem fogott meg, érdektelenül néztem végig az első részt, talán bennem van a hiba, nem volt hozzá hangulatom, nem tudom...Csak jót olvasok róla, lehet ismét bepróbálom..

 
kamivagyok   2015. 02. 09.

Mire megnézed a sorozatot, olyan mintha együtt laknál Ray-jel és a családjával, de mellette számos zsarolási és kínzási módszerbe is beavat a rendező :D Remek széria, jó alakításokkal, feszült, drámai pillanatokkal.


 
Gino   2016. 06. 15.

Nagyon ütős sorozat lett a Ray Donovan, megértem azokat, akik szerint kicsit laposodott az első évad, de én erre inkább azt mondanám, hogy mélyebb lett. A második évad simán hozta az első színvonalát, kaptunk jó sok történetszálat is, amit ügyesen fontak össze a készítők. Nálam biztos helye van a folytatásnak is.

 
Trob   2015. 03. 29.

Hát eleinte nem tetszett, harmadik résztől rájöttem hogy durván üt a sorozat. Mindenkinek ajánlom! Liev Schreiber iszonyat erős karaktert hoz, nagyszerűen alakított.

 
tamas84   2015. 09. 19.

A Ray Donovan egy tökéletes kamaradráma, rég láttam már ehhez foghatót. Nálam abszolút helye van, de egy all time best of listán is simát helyet találnék neki a minimum legjobb 20-ban. Liev Schreiber tökéletes választás volt, de a többiek is olyan vehemenciával hozzák a karaktereiket, hogy öröm nézni.

 
Az ütések kemények, a férfiszívek kérgesek, a női testek meztelenek, a levegő a drámától izzik, Ray Donovan meg kézen fogva vezet minket ebben a világban. több»
 
Az ír-amerikai keményfiú, Ray Donovan története a róla elnevezett sorozat negyedik szezonjában mélypontra jutott. HUNGLER TÍMEA KRITIKÁJA. több»
 

Ray Donovan autója egy Mercedes CLS550.

(hp)
 

Dash Mihok karakterét a legtöbben Bunchy Donovannak szólítják. A Bunchy a Brendan beceneve.

(hp)
 

A Ray Donovan feleségét alakító Paula Malcomson Írországból származik. Egyes jelenetekben tisztán hallható az ír akcentusa.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.