2020.09.12 16:28 BaloghBogi42 Olvasottság: 150x
1

A te szivárványod végén mégis mi vár?

Rosie és Alex 2014-ben játszódó szerelmi története sajnos még ma, 2020-ban is rengeteg ember életének problémáival megegyező sztorit vonultat a filmvászonra. Hiszen hány, korunkban élő tinédzser vagy akár felnőtt van belezúgva a legjobb barátjába úgy, hogy kezdeményezni nem mer, mert mi van, ha ezzel csak ront a helyzeten, és végleg elveszíti lelki társát? Így csak úgy, ahogy Rosie is teszi, megtartja magának érzelmeit, és támogatja Alexet mindenben, ami a fiú boldogságát szolgálja az egyetemre való bejutástól kezdve a költözésen át egészen a magánélete kivirágoztatásáig.

Végig kell néznie, ahogy a srác, akibe pici kora óta szerelmes, mást visz el a végzős bálba, a gimi legdögösebb lányával veszíti el a szüzességét, majd elköltözik egy teljesen idegen országba. És persze az élet furcsa fintora megint közbelép. Hiszen az az ember, aki hazudik arról, amit a szíve rejt, előbb-utóbb hibázni fog, és egy olyan személlyel próbálja elűzetni magányát, aki sose lesz elég erre a szerepre.

A te szivárványod végén mégis mi vár?

Csakhogy minden ballépés következményekkel jár. Némelyik akkorával, amit nem lehet eltüntetni azzal, hogy úgy döntesz, nem figyelsz rá. Rosie-nak meg kell tanulnia, milyen, amikor az élet mindent elvesz tőle, főként a boldogságra való lehetőséget, és hogy hogyan kell élni egy életet, ami nem neki lett szánva.

A történet tovább folytatódik, a szívek összetörnek, de az emlékek nem tudnak elpárologni, mint ahogy a kéretlen érzések sem. Azonban két dolog bizonyos, a lelki társak nem halnak meg, és a sors mindig talál egy mellékutat, aminek a létezéséről még nem tudhatsz, de tele van meglepetésekkel. Bár egy dolgot még tisztáznod kell magadban a végkifejlet előtt: a te szivárványod végén mégis mi vár?

romantikus | vígjáték

Rosie és Alex gyermekkoruk óta a legjobb barátok. Amikor a fiú felvételt nyer a Harvardra, hirtelen el kell válniuk egymástól. Egy váratlan fordulat következtében Rosie élete is... több»

1