2020.11.20 17:25 Yosihiro Olvasottság: 214x
3

Forró?

Ez a film szerintem nem dráma. Talán mondhatnám, hogy mindennapi jelenség, hogy a házastársak egy idő után másfelé kacsintanak. És igen, pont a gyermekeknek szúr ez legjobban szemet. Ez a film igazából a családi és szerelmi kapcsolatokról szól, ami a modern világban talán kihalófélben van.

A felnőtté válás és a tinédzserkor legjobb képeit kaphatjuk meg ebben a filmben. Azt mondanám, az igazi szerelem is jelen van, de csak pislákol, és a "forró" túl messze van ettől. A film témája lehet egy családterápia is, hiszen ha azt nézzük, az élethelyzetekben ez helytálló. Csupán a viselkedés és az emberi magatartás az, ami filmbeli, hiszen ezt nem mindenki így reagálja le, de ettől függetlenül tanulságos lehet, szerintem mindenki számára.

Forró?

Összességében a történet jó, de igazából nem tud a legjobbak közé emelkedni, mivel a forgatókönyvben is vannak hibák. A színészek szerintem nem tudják azt adni, amit ez a film akar mutatni, így ők sem tudnak egy közepes színvonalnál magasabbra lépni. A hangi és képi effektek néhol jók, de néhol többet vártam, így itt sem tudok egy közepesnél többet adni. Az értékelésem alapján egy közepes, három csillagos filmet kapunk. Igazából majdnem elérte a négy csillagot, de a történet a mai világunkat tükrözve válással végződik, és talán sugall egy új kezdetet is, de ezt csak a folytatásból tudhatnánk meg.

Ami hiányzott ebből a filmből, az az igazi váratlan, ami vagy fordulatot hozott volna, vagy igazi boldogságot. Én így képzeltem volna el ezt a befejezést, de döntse el mindenki saját maga. És igen, na erre a filmre sem érkezett még vélemény, amiből azt gondolom, még senki nem látta. Azért kíváncsi leszek, hány ember fogja megnézni, és kíváncsian várom, ők hogyan kommentálják. Üdv, Yosi

58 Forródrót  (2017)

dráma | vígjáték

Manhattan, 1995. Dana és Ali azt gyanítják, az apjuk félrelép. A lányok próbálnak megbizonyosodni róla anélkül, hogy anyjuknak szólnának. Nyomozásuk során titkok és... több»

3