2020.12.15 12:41 Yosihiro Olvasottság: 237x
1

Vad esküvő?

Ahogy a kérdést is feltettem, ebben a filmben kérdések tárháza nyílik meg. Kinek mi számít vadnak. Nekem pont nem ez. Szóval a filmnek van egy hangulata, a hétköznapi párbeszédek, a kislány szerelmének kialakulása, videózása és egy időskori újraházasodás képeit kapjuk meg némi extrával. Mindezt olyan köntösben, ahol kuszálódnak az emberek és az érzelmek is.

Az igazi mondanivalója, az igazi szerelem szinte rejtve marad, de egy csipetnyit ebből is kapunk a végén. Némely költői vagy filozofikus megjegyzés kicsit elvezeti az embert és a gondolkodást. Nekem olyan érzésem volt, mintha egy kellemes családi összejövetelt néztem volna, de érezni lehetett, hogy történni fognak dolgok. Végül ilyen "perverz" dolgot kitalálni... hát, talán a való életben és a felső tízezer között ez meg is történhet, de így a mozivászonra szerintem nem illett. A befejezés mintha ennek ellensúlyozására lett volna kitalálva.

Vad esküvő?

Összességében a forgatókönyv közepes és gyenge. A szereplők adtak a filmhez, ezért ez javított az összképen. A hangi és képi effektek pedig nagyot nem alkottak vele, talán pár zenei betétdal volt jól megkomponálva. Így amit adhatok erre a filmre, az három csillag, nem több. Igazából a film felépítése, hogy egy "kamaszlány " videó-összeállítása alapján készüljön... ez a film szerintem gyenge lett. Ami a színészeket illeti, az viszont kellemes meglepetés volt, ahogy játszottak, mintha újraélték volna a fiatalságukat, és szabadon engedhették volna a szereplési vágyukat. Igazából ajánlani egy szép őszi vagy nyári délutánra, estére tudom, de mindenki döntse el saját maga. Üdv, Yosi

romantikus | vígjáték

Egy néhai filmcsillag negyedik esküvője káoszba fullad, amikor a vőlegény családja és a volt férjek is feltűnnek az ünnepségen. több»

1